CES 2022: Samsung a anunțat noi produse din gama Bespoke

Scris de | 30 decembrie, 2021
CES 2022: Samsung a anunțat noi produse din gama Bespoke

Samsung a anunțat primul frigider Bespoke French Door, care va fi dezvăluit la CES 2022. Disponibil într-o gamă cu 3 sau 4 uși, ce include și modelele Family Hub, noul frigider Bespoke French Door extinde gama Samsung Bespoke. Samsung urmează să prezinte la CES 2022 o gamă completă de produse Bespoke, dar și produse noi, cum ar fi aspiratorul vertical Bespoke Jet, mașina de spălat și uscătorul Bespoke.

Cu frigiderul Bespoke ca piesă centrală, alături de seturile de bucătărie care includ mașini de spălat vase, aragazuri și cuptoare cu microunde disponibile pe alb, bleumarin sau verde, consumatorii își vor putea personaliza decorul. Dincolo de bucătărie, aspiratorul Bespoke Jet îmbină performanțe bune de curățare și un design interesant, în timp ce mașina de spălat și uscătorul Bespoke transformă rutina de spălat rufe într-un proces mai ușor.

Frigiderul Bespoke French Door

Completând gama existentă de frigidere Bespoke, care include Bespoke 4-Door Flex, Bespoke 2-Door Bottom Freezer și Bespoke 1-Door Flex Column, noul Bespoke French Door oferă o opțiune potrivită nevoilor familiei. Frigiderul Bespoke French Door va fi disponibil în configurații cu 3 și 4 uși, dar și cu o diversitate de dimensiuni și culori, și va include noi opțiuni din Family Hub 2022.

Disponibil în 12 culori și două finisaje – sticlă și oțel – frigiderul Bespoke French Door oferă mai multe combinații de culori. Pentru finisajul de sticlă, culorile disponibile sunt White, Gray, Pink, Charcoal, Morning Blue, Clementine și Sunrise Yellow; pentru cel de oțel, culorile disponibile sunt: Tuscan, Matte Black, Navy, Emerald Green și Stainless Steel.

În plus, frigiderul Bespoke French Door vine cu inovații de stocare și răcire de la Samsung. Beverage Center și Dual Auto Ice Maker oferă utilizatorilor acces la băuturi reci, în timp ce FlexZone menține ingredientele la temperatură optimă, pentru o prospețime îndelungată.

Cu o gamă mai largă de funcții, Family Hub aduce divertisment în bucătărie și ajută familiile să rămână organizate și conectate. În 2022, Family Hub va fi compatibil cu Samsung TV Plus, oferind conținut TV gratuit și experiențe de vizionare conectate cu alte ecrane, cum ar fi televizoarele inteligente Samsung și dispozitivele Galaxy.

Family Hub 2022 va fi compatibil și cu Alexa în anumite regiuni, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot accesa diverse servicii Amazon, inclusiv Amazon Music și servicii de recomandare a filtrelor inteligente de apă, de pe frigiderele lor. Opțiunea View Inside a fost, de asemenea, modernizată – tehnologia camerei interne, ce utilizează informațiile de pe etichetele produselor alimentare, permite utilizatorilor să vadă conținutul frigiderului, să gestioneze datele de expirare și multe altele.

Bespoke Jet

Dispunând de All In One Clean Station de la Samsung, Bespoke Jet menține casa curată și igienizată. Odată ce au terminat curățarea, utilizatorii pot pur și simplu să andocheze aspiratorul și acesta va goli automat sacul de praf și se va încărca.

Bespoke Jet dispune de o putere de aspirare de 210W și folosește un sistem de filtrare cu mai multe straturi pentru a capta 99,999 la sută din praful fin, oferind o experiență de curățare mai puternică.

Etichete: , , , ,