Oppo Find X5 Pro apare în fotografii noi, va debuta la final de februarie

Scris de | 23 ianuarie, 2022
Oppo Find X5 Pro apare în fotografii noi, va debuta la final de februarie

Telefonul flagship al celor de la Oppo e cu un pas mai aproape de lansare, după scăpări importante pe parcursul ultimei săptămâni. Oppo Find X5 Pro apare în fotografii, dezvăluind două nuanţe de culoare şi a scăpat şi data sa de lansare. Găsiţi detaliile mai jos.

Oppo Find X5 Pro apare de această dată pe albastru şi pe gri, ambele versiuni lucioase. În trecut apăruse şi cu un spate alb ceramic. Telefonul are o cameră foto cu modul „în pantă”, care creşte discret grosimea faţă de restul panoului din spate. Terminalul va avea procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, NPU MariSilicon pentru procesarea de fotografii, dar şi 12 GB RAM. La această cantitate se adaugă încă 3 GB RAM virtual.

Va avea şi 256 GB stocare şi ColorOS 12.1 ca interfaţă aplicată peste Android 12. Telefonul este aşteptat să debuteze la final de lună februarie şi va face parte dintr-o serie care include şi modelele Oppo Find X5, Find X5 Lite. Versiunea de bază va opta pentru procesorul MediaTek Dimensity 9000. Versiunea Pro va avea ecran AMOLED LTPO 2.0 de 6.7 inch, cu rezoluţie QHD+ şi rata de refresh de 120 Hz, iar în spate se află o cameră triplă cu senzor principal de 50 MP Sony IMX766 cu OIS, camera de 50 MP ultrawide şi o cameră de 13 MP telehoto, plus baterie de 5000 mAh cu încărcare la 80W. Parteneriatul cu Hasselblad e încă în vigoare.

Având în vedere debutul la final de februarie, sunt şanse să vedem terminalul la MWC 2022.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena