Motorola Moto G Stylus 2022 a fost anunţat oficial: telefon cu stylus, dotări midrange

Scris de | 4 februarie, 2022
Motorola Moto G Stylus 2022 a fost anunţat oficial: telefon cu stylus, dotări midrange

Motorola a anunţat primul său telefon din 2022, Moto G Stylus 2022, unul dintre puţinele terminale mobile cu stylus de pe piaţă. Cum LG Mobile s-a retras, iar Galaxy Note a dispărut, piaţa e liberă pentru un nou nume de smartphone cu „pix” care să se ridice. Moto alege să facă asta în zona entry level/midrange.

Suntem la a treia generaţie de Moto G Stylus, iar terminalul aduce destul de multe upgrade-uri faţă de modelul din 2021. Începem cu faptul că ecranul IPS LCD de 6.8 inch a trecut la refresh rate de 90 Hz. În acest display este decupată o cameră selfie de 16 MP. Stylusul este stocat într-o fantă specială în corpul telefonului şi nu oferă totuşi aceeaşi latenţă redusă ca un S-Pen de la Samsung.

Permite totuşi că utilizatorul să ia notiţe şi să deseneze. Moto G Stylus 2022 adoptă o cameră principală de 50 MP, alături de doi sateliţi: o cameră de 8 MP ultrawide, cu autofocalizare pentru captura Macro şi o cameră de 2 MP Bokeh. Pentru securitate găsim un cititor de amprente lateral, integrat în butonul Power. Motorola a ales un procesor Helio G88 de la MediaTek pentru acest smartphone, în locul lui Snapdragon 678 de anul trecut.

Este însoţit de 6 GB RAM, 128 GB stocare şi o baterie de 5000 mAh (predecesorul avea una de 4000 mAh). Rulează Android 11 cu My UX aplicat, cu ale sale personalizări la nivel de look. Moto G Stylus 2022 va sosi pe albastru şi un soi de roz combinat cu bej. Porneşte de la 299 dolari.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena