OnePlus confirmă lansarea lui OnePlus Nord CE 2 5G pe 17 februarie

Scris de | 11 februarie, 2022
OnePlus confirmă lansarea lui OnePlus Nord CE 2 5G pe 17 februarie

OnePlus a confirmat în sfârşit după o sumedenie de scăpări lansarea lui OnePlus Nord CE 2 5G pe 17 februarie. Asta după ce zvonacii o dăduseră drept sigură pentru data de 11 februarie. Confirmarea vine de la OnePlus India, care dezvăluie şi teasere cu privire la design.

Teaserul postat pe web este unul video care prezintă un telefon cu orificiu în ecran pentru camera selfie, unul amplasat în colţul din stânga sus. În spate se află un modul dreptunghiular al camerei cu 4 inele, iar unul e pentru bliţ. Acest modul are design diferit faţă de cel etalat de OnePlus Nord CE 2 5G atunci când l-am văzut ultima dată în randari. Compania producătoare a fost zgârcită cu detaliile despre specificaţii, dar a confirmat totuşi faptul că vom avea alimentare SuperVOOC Fast Charging la 65W şi că terminalul primeşte jack audio de 3.5 mm.

Alte detalii vor mai apărea zilele viitoare pe site-ul oficial OnePlus India, asta ni se promite. Gurile rele spun că OnePlus Nord CE 2 5G va fi un OPPO Reno 7 SE 5G cu o cameră mai bună şi încărcare mai rapidă. Aşteptăm şi un ecran AMOLED de 6.43 inch la bord, cu rezoluţie FHD+, refresh rate de 90 Hz şi un procesor MediaTek Dimensity 900 de 6 nm, alături de 8 sau 12 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare.

Are şi slot microSD, iar camera din spate include un senzor principal de 64 MP, ultrawide de 8 MP şi o cameră de 2 MP Macro. Bateria este una de 4500 mAh, iar terminalul ar sosi pe gri şi „verde măslină”, conform scăpărilor. Tot pe 17 februarie ar trebui să apară şi două noi smart TV-uri OnePlus, cunoscute drept OnePlus TV Y1S şi OnePlus TV Y1S Edge. Ele au muchii foarte înguste, un nou Gamma Engine şi conectivitate îmbunătăţită cu alte dispozitive.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena