OnePlus Nord CE 2 Lite 5G va sosi în primăvară cu procesor Snapdragon 695

Scris de | 3 februarie, 2022
OnePlus Nord CE 2 Lite 5G va sosi în primăvară cu procesor Snapdragon 695

OnePlus are un an ocupat în faţă, între faptul că va lansa o versiune de OnePlus 10 Ultra, dar şi un OnePlus Nord CE 2 şi OnePlus Nord 2T. Lor li se mai alătură un telefon accesibil, OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, care tocmai a scăpat pentru prima dată. Va fi o versiune mai accesibilă de OnePlus Nord CE 2.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 695 şi un ecran mai mare decât orice alt model OnePlus Nord de până acum. E vorba despre un panou cu diagonală de 6.59 inch, cu rezoluţie Full HD+, însoţit de o baterie de 5000 mAh cu încărcare la 33W. Vom primi şi 6 sau 8 GB RAM, dar şi 128 sau 256 GB stocare. În spatele telefonului se află o cameră triplă cu senzor principal de 64 MP, alături de doi senzori de 2 MP, unul pentru Bokeh şi unul pentru Macro probabil.

Camera selfie aduce o rezoluţie de 16 MP. Deocamdată e doar confirmat debutul în India, dar sunt şanse mari să vedem şi o lansare globală. Procesorul Qualcomm Snapdragon 695 menţionat mai sus este disponibil şi pe Redmi Note 11 Pro 5G, care a debutat recent la nivel global. Sursa a menţionat în contextul ecranului cuvântul „Fluid”, ceea ce poate fi o aluzie la un panou Fluid AMOLED sau la un refresh rate generos, poate chiar de 120 Hz.

De văzut şi ce OS va rula terminalul, dacă e vorba despre OxygenOS 12 sau acel Unified OS despre care se vorbeşte după fuziunea unor departamente de la OPPO şi OnePlus. Între timp aşteptăm debutul lui OnePlus Nord CE 2 5G şi OnePlus Nord 2T pe 11 februarie.

Etichete: , , ,

Sursa: Phone Arena