Bang & Olufsen dezvăluie căştile Beoplay Portal 2022 cu suport PlayStation 5

Scris de | 18 februarie, 2022
Bang & Olufsen dezvăluie căştile Beoplay Portal 2022 cu suport PlayStation 5

Bang & Olufsen a lansat căştile Beoplay Portal 2022, o versiune pentru gameri. Avem de-a face cu un refresh al unor căşti care existau deja. Este o variantă upgradată a lui Beoplay Portal, lansată în 2021, iar versiunea 2022 are îmbunătăţiri la conectivitate şi design.

Bang & Olufsen este un brand de produse audio de lux din Danemarca, care va împlini în curând 100 de ani de existenţă. În general nu prea atacă zona de gaming, de aceea acest produs este special. Portal este prima sa pereche de căşti de gaming şi acum primeşte o ediţie 2.0 care poate fi folosită în tandem cu PC-ul, consola PlayStation sau terminalele mobile. Ce e interesant e că B&O nu s-a dus spre designul clasic de produs de gaming, ci a păstrat designul stilat.

Utilizatorii pot alege nuanţele Black Anthracite, Grey Mist şi Navy. Fiecare cască vine cu o cupă metalică (pe exterior) pentru ureche în auriu sau argintiu. Dispozitivul oferă anulare activă a zgomotului de fod, care combină ANC-ul feed forward cu cel feed-back pentru a asigura imersiune completă în jocuri. Există şi Dolby Atmos, o auutonomie de până la 42 de ore fără ANC şi 19 ore cu ANC. Precedenta versiune de Beoplay Portal era disponibilă doar pentru Xbox, dar noul model suportă şi PC, PS5 şi mobile. Ce e inedit e că ediţia 2022 nu are Xbox listat printre unităţile compatibile.

Headsetul are conectivitate 2.4 GHz şi vine cu dongle wireless, care se poate conecta la orice port USB-C. Suportă şi Bluetooth 5.1, se poate folosi pentru apeluri, Discord şi include 4 microfoane MEMS, dintre care două sunt utilizate la ANC. Căştile sunt foarte uşoare şi comode.

Produsul costă 499 dolari.

Etichete: , , ,

Sursa: Slashgear