Cum ar putea arăta brăţara inteligenta Meta Band, următorul produs Facebook/Meta

Scris de | 23 februarie, 2022
Cum ar putea arăta brăţara inteligenta Meta Band, următorul produs Facebook/Meta

Facebook şi compania mamă Meta nu sunt străine de produse hardware, între headseturile Oculus şi boxele inteligente cu ecran Portal. Acum urmează şi o brăţară inteligenta numită Meta Band, conform unor brevete şi fotografii ajunse pe web.

Un brevet înregistrat de Meta prezintă un ceas inteligent cu ecran detaşabil, ceea ce readuce în discuţie modularitatea. Aceasta a murit odată cu Project Ara, compania Modu din Israel, dar şi cu telefoanele modulare Motorola Moto Z. Brevetul Facebook a fost transformat în randari de către designerul Sarang Sheth. Vedem un ceas cu design neconvenţional cu o curea sub formă de fire elastice, pentru un look mai degrabă sportiv.

Decizia de a crea cureaua astfel vine de la faptul că produsul ar fi purtat ore bune şi trebuie să fie comod la încheietură. Ecranul e măricel pentru un ceas inteligent, are breton picătură pentru camera selfie şi aparent şi o cameră în spate. Nu prea îi vedem utilitatea când porţiunea detaşabilă e pusă la loc în încinta sa. Dorinţa Meta este de a transforma rapid fotografiile realizate de la încheietură în postări în social media.

De la primele Galaxy Watch-uri încoace moda camerelor pe ceasuri părea să fi dispărut. Dacă revine ar fi nevoie de o găselniţă specială pentru a le face atractive. Nu ştim în ce măsură există şi planuri pentru funcţii AR aici, având în vedere cele două camere de la bord. Ce e clar e că Facebook/Meta ne pregăteşte un purtabil, ce nu pare a costa prea mult, la prima vedere.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Letsgodigital