OPPO Enco X2 este o pereche de căşti cu anulare a zgomotului, autonomie de 40 de ore

Scris de | 26 februarie, 2022
OPPO Enco X2 este o pereche de căşti cu anulare a zgomotului, autonomie de 40 de ore

OPPO a prezentat seria de telefoane Find X5 în această săptămână, dar şi tableta OPPO Pad. A sosit şi o pereche de căşti, OPPO Enco X2, care mizează pe autonomia generoasă, de 40 de ore, dar şi o variate de funcţii inteligente.

Căştile vin pe alb sau negru, au toc oval şi un design în stil AirPods Por. Tija este scurtă, iar corpul uşor bombat. Designul aduce cu cel al căştilor Enco X, iar Enco X2 îmbunătăţeşte performanţa acustică şi vine cu sistem dual driver. OPPO a integrat un tweeter quad magnet, dar şi driver dinamic de 11 mm. Nu lipseşte anularea de zgomot, de până la 45 de decibeli, evident anulare activă a zgomotului. Avem parte şi de Bluetooth 5.2 şi LHDC 4.0, dar şi un cip cu 3 nuclee.

Conform Oppo acestea sunt primele căşti TWS cu suport pentru înregistrare audio Dolby Binaural. Asfel vor reproduce sunetele întocmai cum sunt ele redate, cât mai fidel. Dacă veţi conecta aceste căşti la un Oppo Find X5 Pro obţineţi playback până la 900 kbps şi o experienţă Hi Res. Enco X2 are design antibacterial, iar corpul său combate acumularea de ceară din ureche. Există şi încărcare rapidă, care după 5 minute de alimentare oferă 6 ore de playback.

Produsul va costa 200 de euro şi ar trebui să ajungă în magazine prin martie-aprilie.

Etichete: , , ,

Sursa: Pocketnow