Videoclipurile TikTok devin mai lungi, acum se extind la 10 minute

Scris de | 1 martie, 2022
Videoclipurile TikTok devin mai lungi, acum se extind la 10 minute

 

Dacă te plângi adesea de cât timp petreci în fiecare zi pe TikTok, lucrurile s-ar putea înrăutăți.

Platforma video, deținută de ByteDance, cu sediul în China, a anunțat că va crește durata maximă a videoclipurilor cu până la 10 minute – mai mult de trei ori decât limita superioară actuală de trei minute. Această schimbare vine la mai puțin de un an după ce platforma socială și-a schimbat pentru prima dată durata videoclipurilor de la 60 de secunde, față de clipurile originale de 15 secunde ale aplicației, conform TechCrunch.

După cum a raportat Variety, unul dintre motivele majore pentru popularitatea lui TikTok este „Pentru pagina ta”, în care algoritmul AI furnizează utilizatorilor un videoclip scurt după altul, adaptat intereselor lor.

Acum, cu un interval de timp mult mai lung, nu este clar dacă creatorii vor continua să facă mai multe videoclipuri scurte („Like for Part Two”, cineva?) sau își vor modifica conținutul pentru a valorifica toate cele 10 minute.

„Ne gândim mereu la noi modalități de a aduce valoare comunității noastre și de a îmbogăți experiența TikTok”, a spus un purtător de cuvânt al companiei.

„Astăzi, suntem încântați să începem să lansăm capacitatea de a încărca videoclipuri care durează până la 10 minute, ceea ce sperăm că va dezlănțui și mai multe posibilități creative pentru creatorii noștri din întreaga lume”. Cam cât timp până când vom vedea filme întregi pe TikTok, ca pe YouTube?

 

Etichete: