Vivo aduce noul său smartphone, vivo V23 5G, în Europa

Scris de | 22 martie, 2022
Vivo aduce noul său smartphone, vivo V23 5G, în Europa

Vivo anunță că va aduce noul său smartphone, vivo V23 5G, în Europa (și bineînțeles și în România) în curând. Acesta este urmașul lui V21 5G, și principalul său atu îl reprezintă, la fel ca predecesorul său, camera frontală, fiind acel telefon „construit pentru selfie-uri”.

Vivo V23 5G folosește un sistem de camere selfie dual, format din camera frontală de 50MP cu AF şi o cameră wide cu 8MP. Rezoluția, senzorul de imagine JNV personalizat şi focalizarea automată integrată ajută utilizatorii să obţină fotografii şi filmări clare, cu mai multe detalii. În plus, funcţia multi-frame îmbunătățită pentru reducerea zgomotului şi tehnologia AI de înaltă definiţie are rolul de a oferi performanțe mai bune în locuri întunecate.

Sistemul Dual-Tone Spotlight de iluminare din partea de sus a display-ului, pentru camera duală frontală, ajută utilizatorii să realizeze selfie-uri indiferent de cantitatea de lumină disponibilă, datorită celor două lumini LED poziționate acolo, aproape invizibile când sunt stinse şi celor patru lumini suplimentare de tip fill, pentru un plus de lumină și mai mare. V23 5G foloseşte o cameră wide pentru selfie, pentru a putea include uşor în selfie-uri un grup cât mai mare de prieteni, chiar şi pe timp de noapte, când modul Super Wide-Angle Night Portrait ajută la surprinderea atmosferei de la orice petrecere.

V23 5G continuă tradiţia seriei V cu o carcasă ultra-subţire a telefonului, și este protejat de sticla specială care îşi poate schimba culoarea, dezvoltată de vivo. Aceasta reacţionează la expunerea directă la lumină UV, schimbându-şi culoarea şi trecând de la tonuri calde, confortabile, la tonuri reci şi clare. Finisajul anti-reflexie cu fluorină conferă o textură care nu păstrează urmele de amprente, iar rama metalică compactă încadrează telefonul ce poate fi ţinut în mână cu uşurinţă.

Producătorul chinez foloseşte pe acest telefon 12GB RAM + 256GB ROM şi un procesor MediaTek Dimensity 920. Ecranul cu rată de refresh de 90Hz, memoria extinsă RAM 2.0, sistemul de răcire cu lichid şi modul Ultra Game vor oferi utilizatorilor o experienţă mai bună în jocuri. De asemenea, noul V23 5G vine cu un încărcător FlashCharge de 44W care poate încărca rapid bateria de 4200mAh a telefonului.

Modulul de cameră de pe spate are 3 senzori și include o cameră principală de 64MP, o cameră super-wide de 8MP şi o cameră super-macro de 2MP şi beneficiază de modul de fotografie Super Night, pentru performanţe mai bune pe timp de noapte. Există și o funcție Bokeh Flare Portrait folosită atât de camera frontală, cât şi de cea din spate. De asemenea, V23 5G foloseşte modul AI Face Beauty care face parte din funcţia de filmare selfie 4K cu opţiuni de post-editare îmbunătăţite pentru retuşarea feţelor şi a aspectului vizual intr-o imagine. Cu ajutorul noilor opţiuni adăugate funcţiei de filmare selfie 4K, utilizatorii vor putea filma mai uşor şi vor avea mai multă flexibilitate la editare.

V23 5G va fi disponibil în România în curând, în variantele Sunshine Gold şi Stardust Black, urmând ca vivo să ofere informații despre prețuri și disponibilitate.

Etichete: , , , , ,