Vivo anunță disponibilitatea în România a celui mai nou smartphone al său, V23 5G

Scris de | 18 aprilie, 2022
Vivo anunță disponibilitatea în România a celui mai nou smartphone al său, V23 5G

Vivo lansează oficial smartphone-ul vivo V23 5G în România. Telefonul dispune de un exterior elegant care îşi schimbă culoarea la lumina UV şi prima cameră frontală de 50MP.

„Suntem încântaţi să lansăm pe piața din România cel mai nou smartphone din seria V, după feedback-ul pozitiv primit pentru predecesorul său, vivo V21 5G. Oferind o combinaţie de inovaţii, funcţii de ultimă generaţie şi design deosebit, V23 5G surprinde utilizatorii şi îi ajută să îşi pună în evidenţă stilul“, spune Erik Zhu, președinte vivo România.

V23 5G are un sistem de camere selfie dual format dintr-o cameră de 50MP, cu Eye AutoFocus, şi o cameră wide de 8MP. În plus, dispune de un sistem avansat de LED-uri pentru selfie-uri Dual Tone Spotlight. Cele patru lumini LED integrate discret în partea de sus a display-ului asigură o iluminare completă pentru rezultate mai bune. Spatele telefonului își poate schimba culoarea, trecând de la tonuri calde la tonuri reci când telefonul se află în lumina directă a soarelui.

La interior, device-ul oferă o capacitate mare de memorie și stocare, 12GB RAM + 256GB ROM, şi folosește un procesor MediaTek Dimensity 920. Noul model din seria vivo V va fi disponibil online prin parteneriatul cu distribuitorul eMAG, începând cu data de 18 aprilie, la prețul recomandat pentru vânzare de 2599 lei.

Etichete: , , ,