Samsung va prezenta noua colecţie de televizoare Neo QLED 8K 2022 pe 30 martie

Scris de | 22 martie, 2022
Samsung va prezenta noua colecţie de televizoare Neo QLED 8K 2022 pe 30 martie

După ce a prezentat telefoanele flagship Samsung Galaxy S22, tabletele Galaxy Tab S8 şi recent şi terminalele midrange Galaxy A33, A53 şi A73, acum Samsung pregăteşte flagshipuri din zona TV. E vorba despre generaţia 2022 de televizoare Neo QLED 8K, care va fi prezentată pe 30 martie.

Greu de crezut că primele televizoare QLED 8K de la Samsung datează din 2018, dar asta înseamnă şi că sud coreenii au avut tot timpul din lume să îşi perfecţioneze tehnologia. Cea mai nouă generaţie de TV-uri 8K va vedea lumina zilei printr-un eveniment transmis prin live stream începând cu ora României 16:00 miercurea viitoare. Evenimentul se va transmite live atât pe YouTube, cât şi pe Samsung.com. Indicii cu privire la ce am putea vedea nou am văzut la MWC, acolo unde Samsung a prezentat primul său televizor QD-OLED, care porneşte de la un mai rezonabil decât ne aşteptam preţ de 2399 de dolari.

El oferă o reproducere superioară a culorii, unghiuri de vizualizare superioare faţă de OLED-urile clasice şi rulează Tizen OS. Pune la treabă şi noul Neutral Quantum Processor 4K.

Gama Samsung Neo QLED  din 2022 aduce o serie de progrese tehnologice şi mai ales la sursa de lumină Quantum Mini LED îmbunătăţită, plus maparea HDR pe 14 biţi, care permite scenelor întunecate să fie mai detaliate decât până acum.

Toate noile modele vor fi echipate cu difuzoare multidirecţionale şi vor veni cu tehnologie Dolby Atmos pentru o acustică imersivă, cinematografică. Există şi tehnologie Object Tracking Sound, care ghidează sunetul încât să se mişte prin cameră odată cu acţiunea de pe ecran. Aşteptăm şi gaming la 120 Hz cu mod dedicat, ba chiar refresh rate de 144 Hz, porturi HDMI 2.1 şi un Samsung Gaming Hub dedicat în interfaţa.

Telecomanda SolarCell va fi la posturi, cu încărcare la soare sau lumina artificială chiar.

Etichete: , , , ,