Witcher 4 devine realitate; CD Projekt Red confirmă următorul Witcher, cu Unreal Engine 5

Scris de | 22 martie, 2022
Witcher 4 devine realitate; CD Projekt Red confirmă următorul Witcher, cu Unreal Engine 5

E greu să fii surprins într-o zi de luni, dar iată că s-a întâmplat pe 21 martie, atunci când CD Projekt Red a confirmat în sfârşit că lucrează la un nou joc The Witcher. Compania poloneză a confirmat printr-o postare în social media că următorul joc din seria The Witcher se află în faza de dezvoltare.

Aflăm şi că jocul va începe o nouă saga în cadrul francizei care include 3 titluri centrale, un serial cu două sezoane şi un anime, plus un mini joc de Gwent. Nu mai vorbim despre cărţile lui Sapkowski, care sunt deja acolo sus la bătaie cu cele ale lui George R.R. Martin. Chiar dacă CD Projekt nu a dezvăluit mare lucru, în afară de faptul că următorul joc va folosi tehnologie Unreal Engine 5, sunt şanse ca Geralt să nu fie protagonistul acestui titlu.

Greu de crezut că au trecut deja 7 ani de la debutul lui The Witcher 3: Wild Hunt, care a venit în 2015. Singurul teaser pe care îl avem pentru Witcher 4 este un pandativ cu un cap de lup cu ochii aprinşi, pe jumătate îngropat în zăpadă. Astfel de medalioane sunt sensibile la magie şi sunt date ucenicilor care se pregătesc să devină Witcheri în Kaer Morhen. E prea devreme să vorbim despre o dată de lansare, dar mai devreme de 2024 nu cred că putem visa.

Mai ales după problemele lui Cyberpunk 2077, CD Projekt suflă şi în iaurt pentru a evita fiasco-uri de gen. Ce e drept măcar acel joc nu va fi prins între generaţii de console, ci va sosi direct pe platforme noi. Creatorii jocului au confirmat şi că nu vor face titlul exclusiv prin vreun magazin.

Etichete: , , , ,

Sursa: Slashgear