YouTube introduce reacții video similare cu cele de la postările de pe Facebook

Scris de | 29 martie, 2022
YouTube introduce reacții video similare cu cele de la postările de pe Facebook

 

Acum că a scăpat de contorul de Dislikes de pe platforma sa (cam prin noiembrie anul trecut), YouTube a venit cu o altă modalitate de a arăta ce simți despre un videoclip: emoji-urile de reacție.

Similare celor de la postările de pe Facebook, site-ul de streaming video a început să testeze reacții emoji specifice timpului, pentru un grup mic de utilizatori pe platforma sa.

Aceasta înseamnă că spectatorii pot indica o reacție diferită la anumite momente din timpul videoclipului, cum ar fi un cadru sau refren pe care îl iubesc în mod deosebit.

Alți utilizatori vor putea vedea cum au reacționat spectatorii de-a lungul unui videoclip, cu un panou de reacție separate, adăugat în secțiunea de comentarii, care afișează toate reacțiile emoji diferite la secundă.

Potrivit Google, reacțiile vor fi „anonimizate”, ceea ce înseamnă că nu se vor afișa utilizatorii care acordă diferite emoji-uri, ci numai aceste reacții în sine.

„Testăm mai multe seturi de reacții și vom adăuga sau elimina reacții în funcție de modul în care decurge experimentul”, au declarat oficialii companiei.

Și, pentru că trebuaiu să poarte un nume, aceste „experimente” se numesc Timed Reactions? 

Etichete: , , ,