Sony anunţă noi abonamente PlayStation Plus Extra şi Premium cu PS Now integrat

Scris de | 30 martie, 2022
Sony anunţă noi abonamente PlayStation Plus Extra şi Premium cu PS Now integrat

Aşa cum au spus zvonurile, Sony a anunţat pe 29 martie un rival pentru Xbox Gamepass. E vorba despre noi tipuri de abonamente PlayStation Plus, care integrează şi PlayStation Now. Cea mai generoasă variantă de abonament nou include 700+ jocuri. Practic PlayStation Plus se ramifică în 3 variante de abonament, fiecare cu beneficiile sale.

PlayStation Plus a debutat în 2010 şi este un abonament care le permite posesorilor de console PlayStation să joace jocuri online. În plus, le aduce jocuri gratuite lunar, în unele cazuri hituri şi jocuri clasice, în altele titluri chiar în ziua lansării. Noua versiune de PS Plus va sosi din iunie în unele ţări, iar pe lângă cele 3 variante de abonament principale există şi oferta Plus Deluxe.

Sony vrea să atragă la debut publicul oferind jocuri ca Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Spider-Man Miles Morales, Mortal Kombat 11 şi alte hituri. Sony e chitita să concureze cu Microsoft şi Game Pass, care recent s-a îmbogăţit cu nume uriaşe după achiziţionarea Activision Blizzard şi Bethesda.

Iată variantele noi de abonament PlayStation Plus:

PlayStation Plus Essential 

Oferă aceleași beneficii de care se bucură membrii PlayStation Plus în prezent, cum ar fi: 

 • Două jocuri gratuite lunar 
 • Reduceri exclusive 
 • Stocare în cloud pentru jocurile salvate 
 • Acces multiplayer online  

PlayStation Plus Extra 

Beneficii:  

 • Oferă toate beneficiile de la nivelul Essential, la care se adaugă 
 • Un catalog de până la 400 dintre cele mai cunoscute jocuri PS4 și PS5 – inclusiv titluri celebre din catalogul PlayStation Studios și al partenerilor.  

PlayStation Plus Premium 

Beneficii: 

 • Oferă toate beneficiile de la nivelurile Essential și Extra, la care se adaugă până la 340 jocuri suplimentare, inclusiv: 
 • Jocuri PS3 disponibile prin streaming în cloud 

 • Un catalog de jocuri clasice îndrăgite, disponibile atât prin opțiuni de streaming, cât și de descărcare, din generațiile originale PlayStation, PS2 și PSP  

 • Oferă acces la streaming în cloud pentru jocurile PlayStation, PS2, PSP și PS4 originale oferite în nivelurile Extra și Premium pe piețele unde PlayStation Now este disponibil în prezent. Clienții pot face streaming de jocuri folosind consolele PS4 și PS5, precum și PC.

 • La acest nivel vor fi oferite, de asemenea, opțiuni de testare a jocurilor pe termen limitat, astfel încât clienții să poată încerca anumite jocuri înainte de a le cumpăra. 

PlayStation Plus Deluxe (disponibil pe anumite piețe). Pentru piețele care nu oferă streaming în cloud, PlayStation Plus Deluxe va fi disponibil la un preț mai mic comparativ cu abonamentul Premium și include un catalog de jocuri clasice îndrăgite din generațiile originale PlayStation, PS2 și PSP pe care le puteți descărca și juca. De asemenea, sunt incluse și beneficiile din nivelurile Essential și Extra. Prețurile vor varia în funcție de teritoriu. 

Etichete: , , , , ,