Samsung dezvăluie două soundbar-uri premium cu sunet cu surround 3D, Dolby Atmos

Scris de | 5 aprilie, 2022
Samsung dezvăluie două soundbar-uri premium cu sunet cu surround 3D, Dolby Atmos

Samsung a dezvăluit la începutul lunii aprilie noi soundbar-uri care completează perfect cu gama de televizoare Neo QLED 8K 2022. E vorba despre modelele Samsung HW-Q990B şi HW-S800B. Aceste noi soundbar-uri livrează o experienţă acustică imersivă şi aduc designuri moderne care se completează cu cele ale TV-urilor.

Samsung HW-Q990B

Samsung HW-Q990B este modelul premium dintre cele două şi cel mai scump. Oferă un sunet cu surround 3D, folosind difuzoare 11:1:4 şi aduce şi suport Dolby Atmos. Odată conectat la un televizor Samsung Neo QLED 8K poate folosi până la 22 de canale (16 canale ale soundbar-ului şi 6 canale ale televizorului) pentru a oferi un sunet 3D stereofonic fără egal.

Are şi o funcţie cunoscută drept Q-Symphony, care foloseşte difuzoarele de la soundbar şi cele de la TV simultan pentru a crea un surround perfect. Această funcţie se află şi pe modele precedente, dar putea accesa doar unele speakere de pe TV.

Se poate conecta la TV prin Wi-Fi fără cablu HDMI şi aduce funcţii ca SpaceFit Sound şi Auto EQ pentru un tuning mai reuşit de sunet.

Samsung HW-S800B

În cazul lui Samsung HW-S800B avem de-a face cu un soundbar ultraslim, cu înălţime de 38 de mm şi grosime de 40 mm. Samsung afirma că este cea mai bună opţiune pentru posesorii televizorului The Frame, deoarece poate fi ţinut pe perete şi nu va ieşi în relief, în evidenţă prea mult. Soseşte pe negru sau alb cu skin-uri maro.

Integrează două difuzoare pe partea stângă şi cea dreaptă şi foloseşte canale 3.1.2 cu suport Dolby Atmos.

Primul model costă 1555 dolari, iar al doilea 739 dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: XDA Developers