Samsung Galaxy Z Fold 4 ar putea sosi cu camere de pe seria Galaxy S22

Scris de | 7 aprilie, 2022
Samsung Galaxy Z Fold 4 ar putea sosi cu camere de pe seria Galaxy S22

Chiar dacă în aceste zile vorbim mai mult despre iPhone 14 Pro şi 14 Pro Max, se mai strecoară în feed-ul de ştiri şi câteva detalii despre Samsung Galaxy Z Fold 4. Am mai avut până acum zvonuri că ar aduce o protecţie UTG superioară şi o fantă pentru stylus, dar şi o cameră mai bună ascunsă sub ecran. Ei bine azi aflăm cum stăm cu balamaua şi camerele din spate.

Se pare că Samsung lucrează la cel mai mare update de cameră de când există seria Fold. Să recunoaştem: Z Fold 3 are aceleaşi camere principale ca Z Fold 2, nu sunt mari diferenţe. Modelul din 2021 avea 3 camere de 12 MP, care nu se ridicau la înălţimea celor de pe S21 Ultra şi poate nici S21 chiar. Se pare că în 2022 primim un Z Fold care va adopta cel puţin una dintre camerele de pe Galaxy S22, mai precis cea cu zoom optic 3X, cea telephoto.

Ea se găseşte pe Galaxy S22 şi pe Galaxy S22+. Sursa afirmă şi că sunt şanse să fie preluat şi senzorul principal de 50 MP de pe S22, ceea ce ar fi iar un upgrade. Va fi o muncă titanică pentru Samsung să facă loc pe telefon şi fantei pentru stylus, unor noi senzori foto şi eventual şi unei baterii mai mari. O altă sursă scrie că Samsung vrea să regândească şi designul balamalei de pe Galaxy Z Fold 4, prima mare schimbare la acest capitol de la începutul seriei.

Va fi folosit un design „single hinge”, faţă de cel „dual hinge” de până acum. Asta ar face telefonul mai uşor şi mai subţire, cu o singură balama. Va fi şi mai ieftin şi mai plăcut estetic, iar mai puţine componente în zona fragilă înseamnă mai puţină predispoziţie la stricăciuni.

Etichete: , , , ,

Sursa: mysmartprice