OnePlus Nord Buds este o pereche nouă de căşti, care costă doar 35 de euro, vine cu Dolby Atmos

Scris de | 1 mai, 2022
OnePlus Nord Buds este o pereche nouă de căşti, care costă doar 35 de euro, vine cu Dolby Atmos

OnePlus a lansat în această săptămână două telefoane noi, OnePlus Nord CE 2 Lite, alături de OnePlus 10R. Li s-a alăturat şi un alt produs din zona purtabilelor de această dată. E vorba despre perechea de căşti OnePlus Nord Buds, cea mai ieftină pereche de căşti TWS lansată până acum de OnePlus.

Produsul costă doar 35 de euro la lansare, mai puţin decât OnePlus Buds Z, care deţinuseră în trecut titlul de „cele mai ieftine căşti”. OnePlus Nord Buds vin cu drivere de 12.4 mm şi suport Dolby Atmos. Aplicaţia companion va permite să realizaţi preseturi Sound Master EQ pentru a obţine sunetul dorit. Autonomia este de 7 ore per cască, iar tocul de transport şi protecţie duce totalul la 30 de ore.

Încărcarea rapidă e de asemenea în ecuaţie, iar 10 minute de alimentare înseamnă 5 ore de playback. Căştile au tehnologie Bluetooth 5.2 şi vin cu un mod Pro Gamer, care scade latenţa la doar 94 ms. Codecurile audio suportate aici sunt cam limitate, doar SBC şi AAC. Partea bună e că avem parte de pairing rapid cu unt elefon OnePlus sau alte telefoane cu Android, folosind aplicaţia HeyMelody.

Nu există ANC în ecuaţie, dar sunt 2 microfoane per cască care vor încerca să ofere un sunet mai curat în timpul apelurilor. Nord Buds vin pe negru sau alb şi fiecare cască are o greutate de 4.82 grame şi rating IP55 pentru rezistenţa la apă şi praf. Tocul suporta încărcare via USB-C.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena