Macheta lui iPhone 14 Pro Max primeşte un unboxing de la Unbox Therapy

Scris de | 18 mai, 2022
Macheta lui iPhone 14 Pro Max primeşte un unboxing de la Unbox Therapy

iPhone 14 Pro Max va sosi în septembrie 2022 cel mai probabil, drept cel mai puternic telefon Apple al anului, parte a unui cvartet iPhone 14. Până atunci scăpările culmină cu un unboxing din partea lui Unbox Therapy pentru acest model, evident doar sub formă de machetă deocamdată.

Machete de genul circula cu luni bune înainte de lansare în rândul producătorilor de huse, pentru a le realiza la dimensiuni optime. Cumva YouTuberul a pus mâna pe o machetă şi a comparat-o cu iPhone 13 Pro Max. Sunt multe similarităţi, dar şi diferenţe clare. Spre exemplu butoanele par mai mari, mai protuberante, iar camera din spate e mai groasă şi are lentilele mai mari. Bretonul a fost înlocuit cu un orificiu pentru camera selfie şi unul în formă de pilulă pentru mecanismul Face ID.

Apple a decis să reducă şi grosimea muchiilor ecranului pe modelele Pro pentru a se potrivi mai bine cu lipsa de breton. Unbox Therapy a obţinut macheta din China şi afirmă că noul telefon este puţin mai gros decât predecesorul, cu 0.2 mm aparent. Modulul camerei din spate e mai lung şi mai lat decât cel de anul trecut. Portul Lightning a rămas neschimbat, iar cea mai vizibilă schimbare este alungirea acelor obiective ale camerelor din spate, care riscă să devină inestetice.

Primim şi un upgrade aici, o trecere de la senzori de 12 MP, la unul de 48 MP, cel puţin pentru camera principală. Camera periscop telephoto cu zoom avansat a fost păstrată pentru anul 2023, conform analiştilor. În 2022 vom vedea şi o separare de procesor pe seria iPhone 14: iPhone 14 şi 14 Max au procesoare Apple A16, adică un A15 uşor upgradat, iar iPhone 14 Pro şi 14 Pro Max au procesoare Apple A16 Pro, cu adevărat superioare.

Etichete: , , , ,

Sursa: BGR