Samsung Galaxy Z Fold 4 îşi dezvăluie lista completă de dotări; Puţine surprize?

Samsung ar trebui să îşi prezinte noile telefoane pliabile prin august 2022 şi vorbim aici despre Samsung Galaxy Z Fold 4 şi Galaxy Z Flip 4, asta dacă nu ni se pregăteşte vreo surpriză rulabilă. Până atunci avem parte de scăpări pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 de la o sursă de încredere.

E vorba despre o listă de specificaţii popularizată de către zvonacul Yogesh Brar, unul dintre cei mai apreciaţi zvonaci din India. Ei bine, aflăm de la această sursă că noul telefon pliabil cu ecran mare de la Samsung va aduce un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 alături de 12 sau 16 GB RAM şi 256 sau 512 GB stocare. Astfel, pare reală perspectiva că vom primi mai mult RAM decât pe Z Fold 3, care oferea 12 GB RAM că varianta maximă.

E în cărţi şi o baterie de 4400 mAh şi încărcare la 25W, exact ca şi pe Fold 3. E drept că ne-am fi dorit o încărcare mai rapidă, mai ales că sunt şi telefoane care au ajuns la 150W deja. Optimizarea software şi procesorul cel nou ar putea să ne salveze totuşi, la capitolul autonomie. Ca ecrane primim acelaşi panou de 7.6 inch la interior, un AMOLED pliabil cu refresh rate de 120 Hz şi cu rezoluţie QXGA+.

La exterior se află un ecran de 6.2 inch AMOLED HD+, cu refresh rate de 120 Hz. Abia la camere încep să se schimbe lucrurile, cu un senzor selfie de 16 MP sub ecran şi o cameră selfie exterioară de 10 MP. Camera principală vine cu un senzor de 50 MP, alături de o cameră de 12 MP ultrawide şi una binevenită telephoto, cu senzor de 12 MP cu zoom optic 3X. Acest pachet optic sună leit precum cel de pe Galaxy S22 şi Galaxy S22+ şi e posibil să fie integrat în acelaşi mod, fără modul protuberant.

Stylusul şi slotul dedicat nu mai sunt în cărţi.