Monument Valley se lansează pe PC în iulie, sub forma lui Monument Valley: Panoramic Collection

Scris de | 1 iunie, 2022
Monument Valley se lansează pe PC în iulie, sub forma lui Monument Valley: Panoramic Collection

Unul dintre cele mai apreciate jocuri de pe mobil şi tabletă, Monument Valley e gata să facă pasul spre PC. Titlul va sosi în iulie sub numele de Monument Valley: Panoramic Collection şi va fi disponibil pe Steam. Se va putea descărca începând cu 12 iulie.

Monument Valley este un joc de tip puzzle cu labirinturi în stilul artei lui M.C. Escher şi o muzică relaxantă în fundal. Labirinturile sunt 3D, se joacă cu percepţia, instinctul de observaţie şi intuiţia. Acum nu mai interacţionăm tactil cu puzzle-urile ci prin noi elemente de interactivitate: mecanisme de rotire, mânere şi altele care lucesc când treceţi cu mouse-ul deasupra lor.

Monument Valley şi Monument Valley 2 au fost unificate într-un singur titlu şi vor fi lansate în aceeaşi zi în cadrul lui Panoramic Collection. Colecţia include primul jos, sequel-ul, dar şi DLC-urile Forgotten Shores şi Ida’s Dream, respectiv The Lost Forest. Fiecare joc a primit un upgrade vizual pentru a fi mai atractiv pe diagonală mare, dar şi aspect ultrawide 21:9 pentru imersiune completă.

Fiecare joc va costa 6.99 euro, iar cine cumpără bundle-ul primeşte o reducere de 15%. Jocurile au câştigat împreună 29 de premii, inclusiv unul BAFTA în 2015 şi Game Awards Best Mobile Game în 2017. În total au sărit de 100 de milioane de descărcări la nivel global. Între timp se lucrează la Monument Valley 3.

Etichete: , , , ,