ASUS ROG Phone 6 va fi anunţat pe 5 iulie conform unui teaser oficial

Scris de | 3 iunie, 2022
ASUS ROG Phone 6 va fi anunţat pe 5 iulie conform unui teaser oficial

ASUS ROG Phone 6 a primit prima confirmare oficială cu privire la data de debut chiar pe 2 iunie 2022. ASUS ne-a recomandat să ne punem în calendar data de 5 iulie, deoarece atunci va vedea lumina zilei noul său telefon de gaming.

Primele teasere cu privire la acest smartphone au apărut odată cu debutul procesorului de flagship Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 la final de lună mai. De altfel unele publicaţii tech au primit un prototip ASUS cu acel CPU la interior, care ar putea fi punct de pornire pentru ROG Phone 6. Evenimentul de lansare va fi transmis live pe 5 iulie de la ora 15:00 şi sursa confirmă că pe lângă smartphone vom vedea şi noi accesorii, printre care şi căşti de gaming ROG.

ASUS nu e deloc străină de accesorizarea telefoanelor sale de gaming, ba chiar e cea mai generoasă la acest capitol, oferind controllere, borsete, ecrane secundare cu extra baterie, dock-uri cu extra porturi şi multe altele. Revenind la ROG Phone 6, sunt şanse mari să vedem o tripletă aici: ASUS ROG Phone 6, ASUS ROG Phone 6 Pro şi un ASUS ROG Phone 6 Ultimate. Toate 3 vor avea acelaşi procesor la interior, dar vor exista diferenţe la cantitatea de RAM, stocare, designul spatelui său, eventual şi un ecran secundar.

Versiunea Ultimate se poate duce până la 16 GB RAM sau chiar 18, ar putea adopta combinaţia de stocare UFS şi SSD, văzută la modele rivale, dar şi o baterie de 6000 mAh cu o încărcare cu viteză record. Aşteptăm şi noi accesorii ventilator şi noi cutii pentru produs cu jocuri în AR.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena