Surface Laptop Go 2 a ajuns în România

Scris de | 9 iunie, 2022
Surface Laptop Go 2 a ajuns în România

Microsoft anunță disponibilitatea pe piața din România a Surface Laptop Go 2, noua versiune a Surface Laptop Go lansat în octombrie 2020. Începând cu 7 iunie, Surface Laptop Go 2 a intrat în portofoliul de produse Tech Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa.

Conceput pentru a oferi designul și caracteristicile produselor Surface, laptop-ul are acum mai multe componente ce pot fi schimbate, respectiv monitorul, bateria, tastatura, trackpad-ul, precum și cablul Surflink care ajută la extinderea utilizării dispozitivului. Utilizatorii se pot conecta rapid, cu o singură atingere a capacului și cu Windows Hello prin senzorul de amprente integrat în butonul de Power, pentru securitate sporită.

Noul notebook dispune de un ecran tactil PixelSense Display de 12,4 inch, cu un format 3:2, o cameră video HD îmbunătățită, un sistem audio dual care oferă un sunet perfect pentru întâlnirile online și o tehnologie termică ce ajută dispozitivul să rămână silențios atunci când volumul de muncă este ridicat. Experiența de tastare Surface oferă un key travel mai mare cu 30% decât un MacBook Air.

Surface Laptop Go 2 cântărește doar 1,12 kg și are la interior procesorul Intel Core i5 din a 11-a generație. Vine cu o autonomie a bateriei de o zi și încărcare rapidă, fiind proiectat pentru a fi luat cu tine la școală, la birou, la cafenea sau oriunde în alt loc din lume. Laptop-ul este acum disponibil în 4 nuanțe: Ice Blue, Sandstone, Platinum și Sage.

Surface Laptop Go 2 este primul PC cu nucleu securizat bazat pe Intel de la Surface și permite menținerea unui nivel sporit de securitate, prin inovația de la cip la cloud. Începând cu data de 7 iunie, noul notebook Microsoft Surface a devenit disponibil în portofoliul de produse Tech Data România, la prețuri plecând de la 599 dolari, în funcție de configurație.

Etichete: , , , ,