YOXO a lansat un magazin online, din care poţi comanda telefoane şi accesorii

Scris de | 10 iunie, 2022
YOXO a lansat un magazin online, din care poţi comanda telefoane şi accesorii

YOXO se extinde dincolo de abonamentul mobil 100% digital, care are în spate deja un an şi jumătate de existenţă. Pe 9 iunie a fost anunţată integrarea unui magazin online în aplicaţia YOXO pentru mobil. De acolo veţi putea cumpăra telefoane fără obligaţii la preţuri atractive.

În oferta magazinului YOXO găsiţi şi accesorii, dar şi telefoane recondiţionate. Cei care aleg să fie clienţi YOXO primesc beneficii la portare. YOXO are ca avantaje faptul că nu trebuie să te mai deplasezi la magazin să cumperi cartela, o comanzi din aplicaţie, o plăteşti din aplicaţie, totul se petrece acolo. Preţurile sunt mici, nu ai obligaţii contractuale. Acum poţi cumpăra şi produse hardware fără a îţi face griji cu privire la înnoirea sau prelungirea abonamentului.

Atât pe site, cât şi în aplicaţia mobilă YOXO poţi găsi telefoane noi, dar şi modele recondiţionate (recomandate pentru reducerea impactului asupra mediului). Spre exemplu un iPhone X recondiţionat de 64 GB costă 1430 lei, iar un iPhone 12 nou nouţ este 3206 lei. Galaxy S21 FE 5G de 128 GB costă 2703 lei, căştile Galaxy Buds2 358 lei. Există şi o lampă Xiaomi în ofertă, boxe Ultimate Ears, baterii externe, căşti JBL, camere de securitate şi chiar console de gaming precum Nintendo Switch.

Trebuie spus şi că majoritatea telefoanelor sunt compatibile eSIM, ceea ce face şi mai simplă activarea YOXO, deoarece nu mai trebuie să comandaţi şi aşteptaţi SIM-ul fizic. YOXO aduce şi super oferte la portare, cu minute şi SMS-uri naţionale nelimitate şi cu GB de trafic cadou. Găsiţi magazinul aici.

Etichete: , , , ,