Următorul capitol Final Fantasy VII se numeşte Rebirth şi va sosi în 2023

Scris de | 18 iunie, 2022
Următorul capitol Final Fantasy VII se numeşte Rebirth şi va sosi în 2023

Final Fantasy VII îşi continuă povestea pe console odată cu lansarea celui de-al doilea capitol din poveste, „Rebirth”. Acesta a fost anunţat pe 16 iunie 2022 în cadrul Final Fantasy VII 25th Anniversary Celebration. Cu această ocazie am primit şi un trailer, pe care îl vizionaţi mai jos.

Jocul va sosi în exclusivitate pe PlayStation 5 şi va fi disponibil din iarna lui 2023. Cel mai bun lucru la Rebirth e faptul că vom ieşi în sfârşit din oraşul Midgar. Îl vedem şi pe protagonistul Cloud Strife alături de Sephiroth în nişte scene misterioase. Apare şi momentul legendar când Cloud este transportat de Zack Fair şi cred că se va insista pe capitolul din oraşul Nibelheim. Directorul creativ Tetsuya Nomura a transmis un mesaj fanilor, afirmând că FF VII Rebirth a fost gândit încât lumea să se bucure de joc chiar dacă a jucat originalul sau nu.

Rebirth este a doua parte din ceea ce Square numeşte o trilogie. Iniţial nu ştiam câte capitole vor fi, dar acum totul e clar. Nomura afirmă că a început deja lucrul şi la capitolul 3. Sincer, la vremea sa Final Fantasy VII cel din anii 90 avea o cantitate uriaşă de gameplay şi un univers gigantic, care nu ştiu cum va încăpea în doar 3 jocuri. Final Fantasy VII Remake a sosit pe PS4 în aprilie 2020, iar ulterior a sosit pe PS5.

La final de trailer e dezvăluit şi faptul că vom primi un remake al lui Crisis Core: Final Fantasy VII, poate cel mai bun joc de pe PSP, de această dată pentru PS5, PS4, seria Xbox X şi S, dar şi Nintendo Switch şi Steam. Jocul se va numi Crisis Core Final Fantasy VII Reunion. Crisis Core e prequel la FF VII cel original şi unul foarte bine făcut, cu o coloană sonoră de excepţie.

Etichete: , , , ,

Sursa: The Verge