Bungie lucrează la un joc Destiny pentru mobil, care va sosi pe iOS şi Android

Scris de | 6 iulie, 2022
Bungie lucrează la un joc Destiny pentru mobil, care va sosi pe iOS şi Android

După ce Apex Legends şi Diablo Immortal au ajuns pe mobil, se pare că următoarea redută care va cădea este Destiny. De fapt poţi juca deja Destiny pe mobil, dar asta prin GeForce NOW. Dacă vrei un joc conceput de la zero pentru mobil… mai ai de aşteptat. Nu foarte mult totuşi, dacă ne luăm după o scăpare de la Bungie.

Surse apropiate de creatorul lui Destiny afirmă că ni se pregăteşte un joc Destiny pentru mobil, el urmând a sosi pe Android şi iOS. Bungie va colabora cu NetEase Games pentru acest proiect, iar CEO-ul Pete Parsons a afirmat că NetEase va contribui cu experienţa jocurilor de pe mobil, pe care Bungie nu o are. Ce e drept se aflase la un moment dat că dezvoltatorul lui Destiny lucra la propriul engine de joc pentru mobil.

Ca să vă faceţi o idee cine este NetEase, gigantul chinez operează versiuni locale de World of Warcraft, Starcraft II şi Overwatch. S-a ocupat de Diablo Immortal, Ace Racer, Naraka: Bladepoint şi este şi cel mai mare provider de servicii gratuite de email în China, cu 940 de milioane de utilizatori. Revenind la chestiunea momentului, o serie de oferte de joburi postate online de Bungie au pus lumea pe gânduri. Ele fac aluzie la „un joc FPS pentru mobil încă neanunţat”.

Gurile rele spun că ar fi doar o portare pe mobil a lui Destiny 2, în vreme ce insiderii afirmă că e un titlu nou, în dezvoltare de 2 ani. Bungie are şi un alt peşte în undiţă şi anume un serial inspirat de franciza Destiny, ba chiar şi un lung metraj. Bungie nu prea mai produsese mare lucru sub tutela Microsoft, dar a fost cumpărată de Sony pentru 3.6 miliarde de USD la început an, ceea ce ar putea să dea ghes proiectelor sale.

Etichete: , , , ,

Sursa: Phone Arena