realme prezintă o ediţie Thor Love and Thunder a telefonului GT Neo 3 150W

Scris de | 8 iulie, 2022
realme prezintă o ediţie Thor Love and Thunder a telefonului GT Neo 3 150W

După parteneriate din domeniul anime, acum realme se asociază cu cel mai popular film al momentului, Thor: Love and Thunder pentru o ediţie specială de telefon realme GT Neo 3 150W. Vânzările încep pe 13 iulie şi înţelegem oarecum asocierea dintre fulgere… şi un telefon care se încarcă fulgerător de rapid.

E drept că pe telefon îl ştim încă din martie, de la MWC 2022 mai precis, când era anunţat realme GT Neo 3 150W. Era primul telefon cu încărcare la 150W, urmat relativ rapid de OnePlus Ace, cu aceeaşi performanţă. A primit deja şi o ediţie Naruto în mai, cu un corp portocaliu-negru şi o cutie foarte atent decorată. Acum realme a dezvăluit încă o ediţie specială de GT Neo 3, care se numeşte realme GT Neo 3 150W Thor Love and Thunder Limited Edition.

De această dată producătorul a colaborat cu Marvel Studios pentru a ne oferi telefonul acesta în versiunea de culoare Nitro Blue, cu o cutie plină cu cadouri. În primul rând pe cutie tronează ciocanul lui Thor, iar la interior găsim cărţi de joc, stickere, medalii şi o cheiţă SIM inspirată de simbolurile din film. Telefonul aduce şi un wallpaper inspirat de peliculă, cu Thor şi Jane în acţiune. În rest specificaţiile rămân la fel şi mă refer aici la un procesor MediaTek Dimensity 8100, ecranul de 6.7 inch AMOLED Full HD+, cu refresh rate de 120 Hz, dar şi o cameră selfie de 16 MP şi bateria de 4500 mAh cu încărcare la 150W.

Avem parte şi de o cameră triplă cu senzor principal de 50 MP, iar ediţia Thor 4 se va vinde doar într-o singură configuraţie: cu 12 GB RAM şi 256 GB stocare. Cel mai bun lucru e că preţul e aceeaşi ca şi la versiunea clasică şi anume 530 de euro, asta cel puţin în India, unde a fost anunţat. Îl aşteptăm şi la noi.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena