Lansarea iPhone 14 ar putea fi programată pentru 13 septembrie

Scris de | 11 iulie, 2022
Lansarea iPhone 14 ar putea fi programată pentru 13 septembrie

iPhone 14 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale lui 2022, iar lansarea seriei ar fi fost programată pentru 13 septembrie, conform unor noi scurgeri de informații.

Septembrie este luna în care Apple lansează în mod normal noua serie de telefoane emblematică, iar zvonurile care preced evenimentului speculează aproape zilnic o dată exactă de lansare. Este rândul lui iHacktu Leaks acum, care a postat pe Twitter că lansarea seriei iPhone 14 va avea loc pe 13 septembrie.

În plus, precomenzile pentru iPhone 14 ar putea începe pe 16 septembrie (în unele din piețe), iar livrările și vânzările ar putea începe pe 23 septembrie. Cu toate acestea, datele nu sunt confirmate oficial, astfel că ar trebui ca speculațiile să fie privite cu reținere.

iPhone 14: Specificații și dată de lansare

După cum am menționat și în alte știri, se pare că vor fi patru telefoane în seria iphone 14, un model iPhone 14 de bază, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max și un nou model iPhone 14 Max. La fel ca în trecut, se sugerează că iPhone 14 Pro și 14 Pro Max vor fi modelele flagship, de vârf.

Rapoartele susțin că iPhone 14 și iPhone 14 Pro vor avea ecrane de 6.1 inci, în timp ce modelele Max și Pro Max vor avea ecrane de peste 6.7 inci. Există și diferențe între modelele Pro și non-Pro și se pare că iPhone 14 și 14 Max vor păstra chipsetul A15 Bionic, cel de pe iPhone 13. Pe de altă parte, modelele de vârf vor primi chipsetul A16 Bionic de nouă generație. În plus, modelele Pro vor avea și un design ușor actualizat, inclusiv noul notch.

Acestea sunt zvonuri, iar ele vor curge tot mai des până la lansarea oficială. Sigur vom mai avea informații legate de cameră, baterie sau sistemul de operare, astfel că vă invităm să rămâneți aproape.

Etichete: , , , , , ,