Samsung ar urma să prezinte Galaxy Z Fold 4 şi Z Flip 4 pe 10 august conform unei scăpări

Scris de | 19 iulie, 2022
Samsung ar urma să prezinte Galaxy Z Fold 4 şi Z Flip 4 pe 10 august conform unei scăpări

Data de 10 august pe care am auzit-o deja asociată de zvonuri cu debutul lui Samsung Galaxy Z Fold 4 şi Z Flip 4 apare din nou, de această dată într-o postare pe Twitter a zvonacului Evan Blass (@Evleaks). Aparent el a pus mâna pe o invitaţie la eveniment şi a publicat-o blurată pe Twitter.

În fundalul invitaţiei apare silueta unui Samsung Galaxy Z Flip 4, similară cu ce am văzut în imagini recente. La acelaşi eveniment vor debuta şi ceasurile Samsung Galaxy Watch 5 şi Galaxy Watch 5 Pro, dar şi căştile Galaxy Buds 2 Pro. Samsung Galaxy Watch 5 ar costa în jur de 300 de dolari, fiind disponibil pe negru, argintiu, auriu sau roz. Versiunea Pro are suport 4G şi preţ de 540 de dolari. Noutatea e constituită de un senzor de temperatură şi o creştere a mărimii bateriei.

Revenind la telefoanele pliabile, ambele au la interior noul procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, alături de 12 GB RAM şi 256 GB stocare. Galaxy Z Flip 4 va fi în continuare un telefon pliabil cu clapeta, cu un ecran extern de 2.1 inch. Va avea certificare IP, ecran pliabil de 6.7 inch cu refresh rate de 120 Hz şi funcţii de multitasking.

Galaxy Z Fold 4 creşte rezoluţia camerei selfie de sub ecran de la 4 MP la 10 MP sau chiar mai mult, 20 MP. Primim suport pentru stylus, o balama mai simplă, dar şi o cameră principală evoluată: 50 MP + 12 MP telephoto cu zoom optic 3X şi camera de 12 MP ultrawide. Bateriile ar putea fi un pic mai mare pe noile pliabile faţă de cele din anul 2021. Putem prezice şi că preţurile vor creşte, având în vedere inflaţia şi tendinţele din 2022.

Conform zvonurilor Galaxy Z Fold 4 şi Galaxy Z Flip 4 vor fi puse în vânzare de pe 26 august.

Etichete: , , ,

Sursa: Evan Blass