The Last of Us Part 1 versiunea de PS5 detaliată de un nou trailer cu gameplay

Scris de | 23 iulie, 2022
The Last of Us Part 1 versiunea de PS5 detaliată de un nou trailer cu gameplay

Sony a anunţat la ultimul eveniment State of Play că va lansa o versiune refăcută a lui The Last of Us pentru PlayStation 5. Se numeşte „The Last of Us Part 1” şi a primit un trailer cu gameplay detaliat pe 22 iulie, ocazie cu care am aflat şi alte noutăţi.

Au trecut 9 ani de când Naughty Dog a lansat jocul horror survival pe PS3 şi de atunci a devenit un cult classic. Este sursa de inspiraţie pentru un serial HBO, a generat şi un sequel foarte polarizant şi a dus Naughty Dog printre giganţii gaming-ului. Au trecut 8 ani de când Sony a remasterizat jocul pentru PS4. În cazul lui PS5 vom avea un remake de la zero, o exclusivitate pentru acea consolă, iar jocul e subiect de zvonuri din 2021.

The Last of Us: Part 1 va folosi din plin SSD-ul M.2 pentru încărcarea rapidă a mediilor din jur şi trecerea între zonele din oraş. Va oferi şi suport pentru controllerul DualSense, cu tot cu feedback haptic, care te va face să simţi fiecare atingere, glonţ, tensiunea momentelor. Avem şi acea rezistenţă a butoanelor trăgaci adaptive atunci când tragem cu arcul. PS5 mai aduce şi acustică 3D, care va creşte tensiunea în momentele când vă orientaţi după sunet şi încercaţi să supravieţui într-o lume de Clickeri.

Sony a umblat şi la timpii de încărcare, AI-ul inamicului şi evident la grafică. Şi inamicii şi aliaţii vor putea prezice mai bine mişcările tale, lucru inspirat din The Last of Us Part 2. Jocul va sosi pe PlayStation 5 pe 2 septembrie şi va costa în jur de 70 de dolari la debut. Probabil îl primim gratuit dacă avem abonamentul PlayStation Plus cel mai scump.

Etichete: , , , ,