Ce e nou în luna august la Disney+

Scris de | 25 iulie, 2022
Ce e nou în luna august la Disney+
© 2022 20th Century Studios.

Luna august este probabil cea mai interesantă din această vară pe platforma de streaming Disney+, proaspăt lansată în România. Noi producții din universul Star Wars sau MCU (Marvel Cinematic Universe) își vor face debutul pe platformă în ultima lună a verii, iar unul dintre cele mai recente blockbustere Disney/Pixar va ajunge chiar la începutul lui august pe Disney+.

Prima mare noutate a lunii apare pe 3 august și este reprezentată de Lightyear, filmul produs de Disney și Pixar, o animație care prezintă povestea originii lui Buzz Lightyear, eroul care a inspirat jucăria cu același nume din seria Toy Story. Lightyear a fost lansat în luna iunie, astfel că sosirea sa atât de rapidă pe platforma de streaming va fi cu siguranță salutată de cei care nu au ajuns la cinema cu cei mici până acum.

Ziua de 5 august marchează două premiere, producția Lego Star Wars Summer Vacation reprezentând o ediție specială de vară, destinată în special celor mici, în timp ce pentru cei (mai) mari, filmul Prey va debuta pe serviciul de streaming. Prey este un prequel al seriei Predator, în care acțiunea este plasată în lumea națiunii Comanche, în urmă cu 300 de ani, și care îl readuce în prim plan pe Predator, unul dintre cele mai cunoscute personaje din istoria cinematografiei.

Pe 10 august, Disney+ va primi vizita Avenger-ului cu cele mai puține vorbe: Groot. Simpaticul extraterestru asemănător cu un copac primește din nou vocea lui Vin Diesel, de-a lungul a cinci scurtmetraje care prezintă diferite aventuri ale sale, în colecția I Am Groot.

Universul Marvel se bucură de o nouă adiție pe 17 august, odată cu debutul lui She-Hulk: Attorney at Law. Jennifer Walters, o avocată specializată în procese care implică supraoameni, trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani care, întâmplător, devine și un uriaș verde de 2 metri. She-Hulk este unul dintre membrii importanți ai Avengers în benzile desenate Marvel, având o istorie bogată, creată în 1980 de către Stan Lee și John Buscema, iar rolul său în serial va fi interpretat de Tatiana Maslany, câștigătoare a premiului Emmy pentru interpretarea sa din Orphan Black.

Foto: Disney+

Finalul lunii ne rezervă o nouă călătorie in a galaxy far, far away. 31 august marchează debutul seriei Andor, care explorează o nouă perspectivă din universul Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor (interpretat de Diego Luna) pentru a descoperi cum poate să schimbe lucrurile. Andor este deja cunoscut fanilor Star Wars din pelicula Rogue One.

Etichete: , , , , , , , , , ,