vivo lansează iQOO 10 Pro, telefonul care se încarcă de la 1% la 100% în doar 10 minute, cu 200W

Scris de | 28 iulie, 2022
vivo lansează iQOO 10 Pro, telefonul care se încarcă de la 1% la 100% în doar 10 minute, cu 200W

vivo a anunțat lansarea primului smartphone comercializat cu încărcare ultra-rapidă la 200W. Capabile să încarce o baterie de la aproape descărcată la 100% în doar 10 minute, noile tehnologii vivo pentru baterie şi încărcare rapidă schimbă complet modul de încărcare pentru smartphone-uri. Utilizatorii nu mai trebuie să îşi încarce telefonul peste noapte, iar acesta va fi pregătit pentru o nouă zi cât timp utilizatorul face un duş, de exemplu. Folosind numeroase inovaţii pentru baterie şi încărcare, încărcarea ultra-rapidă de 200W este disponibilă pentru prima dată la smartphone-ul de gaming iQOO 10 Pro, dedicat pieţei asiatice.

Îmbunătăţirile aduse includ zece inovaţii majore pentru baterie şi încărcare, gândite pentru a oferi o încărcare mai rapidă, dar şi siguranţă şi stabilitate pentru performanţă optimă. Acestea includ o baterie plată extrem de subţire, un nou electrolit pentru baterie, un cip cu pompă de încărcare pe trei căi, un nou separator pentru baterie şi un nou mod de aranjare. Elementele de protecţie includ aplicarea noului gel termo-conductor, un circuit de protecţie nou şi un algoritm de întreţinere pentru baterie dezvoltat de vivo, toate acestea funcţionând împreună pentru a menţine o capacitate de peste 80% chiar şi după 1600 de cicluri de încărcare. Alături de un încărcător cu dimensiuni reduse şi un cablu de încărcare de 1,5 metri, permit modelului iQOO 10 Pro să depăşească cele mai exigente standarde de performanţă pentru baterii din industria automobilelor electrice.

Disponibil exclusiv în regiunea APAC, vivo iQOO 10 Pro este un smartphone flagship de gaming. Preluând multe dintre tehnologiile lui vivo X80 Pro, lansat recent, iQOO 10 Pro foloseşte noul Snapdragon 8 Plus Gen 1 Mobile Platform, cipul V1+ pentru procesarea imaginii, dezvoltat de vivo, un ecran 2K HDR10+, pentru o experienţă completă, precum şi un sistem de camere cu stabilizator gimbal.

Design-ul smartphone-ului de gaming este pus în evidenţă de cele două versiuni de culori – iQOO negru clasic şi varianta cu marcaj BMW Motorsport – şi oferă o combinaţie de sticlă emailată, fibră de carbon şi piele ecologică, pentru o textură plăcută la atingere. iQOO 10 Pro foloseşte noul vivo OriginOS Ocean, bazat pe Android 12.

Etichete: , , , , , ,