Motorola RAZR 2022 a sosit: telefon pliabil cu clapetă, procesor Snapdragon 8+ Gen 1, design nou

Scris de | 18 august, 2022
Motorola RAZR 2022 a sosit: telefon pliabil cu clapetă, procesor Snapdragon 8+ Gen 1, design nou

Motorola a prezentat cu câteva zile în urmă cel mai nou telefon pliabil al său, Moto RAZR 2022 şi faţă de predecesori, acesta este cu adevărat un flagship. Asta deoarece vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, design nou şi ecran pliabil OLED de 6.7 inch.

Telefonul păstrează designul tip clamshell al predecesorilor, dar operează îmbunătăţiri la nivel de balama. Are şi o cameră duală în spate cu senzori upgradaţi şi un ecran extern mult mai mare decat concurenţa. Ecranul principal este în continuare unul cu diagonală de 6.7 inch, ca şi al predecesorului, doar că panoul OLED are un pliu mai bine ascuns şi vine cu o balama de generaţie nouă. Balamaua se îndoaie în formă de pară şi închide etanş telefonul, fără un gol între cele două părţi de ecran.

Ecranul vine cu suport HDR10+ şi surprinde prin refresh rate-ul de 144 Hz. A dispărut bretonul inestetic al predecesorilor, dar şi bărbia. Camera selfie este acum integrată într-un orificiu în ecran şi acolo găsim un senzor de 32 de megapixeli. La exterior se află un ecran OLED de 2.7 inch, care va afişa widgeturi, calendar, notificări şi chiar unele jocuri, plus interfaţa camerei pentru a face selfie-uri cu camera principală.

Apropo de aceasta, ea include un senzor de 50 MP cu OIS, similar cu cel de pe Motorola Edge 30 Pro şi S30 Pro. A doua cameră esta una ultrawide de 13 MP, cu unghi de captură de 121 de grade. Alte dotări includ difuzoare stereo cu Dolby Atmos, captura RAW, interfaţa MyUX aplicată peste Android 12 şi cititor de amprente lateral. Produsul se găseşte doar pe negru şi porneşte de la 890 de dolari în varianta cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena