Sony Xperia 5 IV se lansează pe 1 septembrie

Scris de | 25 august, 2022
Sony Xperia 5 IV se lansează pe 1 septembrie

Sony a anunțat oficial că va ține un eveniment de lansare pe 1 septembrie pentru cel mai nou telefon al său, Sony Xperia 5 IV. Evenimentul va avea loc de la ora 10:00 (ora României) și va putea fi văzut pe canalul oficial de YouTube Sony Xperia.

Filmul de prezentare o arată pe artista Cat Burns, care spune că a filmat și înregistrat cel mai nou music video al ei pe „noul telefon Xperia”, însă nu a menționat care este acesta. Ținând cont de zvonurile recente însă, putem să tragem destul de ușor concluzia că este vorba de Sony Xperia 5 IV (abia aștept să văd dacă următorul se va numi Xperia 5 V).

Telefonul tocmai a fost certificat de către autoritatea FCC (Federal Communication Commission) din Statele Unite, deci se poate lansa în SUA fără probleme. Ne așteptăm la un device compact, cu format 21:9 și diagonală de 6 inch. De asemenea, telefonul ar trebui să fie dotat cu un procesor Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm și să aibă o baterie de 4500mAh, alături de 8GB sau 12GB de memorie RAM. Mai multe detalii despre ceea ce ar putea avea noul Xperia 5 IV în interior puteți vedea aici.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Sony Xperia 5 IV launching on September 1