Vivo X80 Pro+ ar putea fi lansat în septembrie cu camere actualizate și Snapdragon 8+ Gen 1

La începutul anului, Vivo a lansat gama de smartphone-uri X80, iar X80 Pro a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri din 2022 și un adevărat concurent pentru cel mai bun cameraphone al anului.

Citește și: REVIEW vivo X80 Pro – Când un parteneriat chiar contează

Acum a ieșit la iveală un raport al GSMarena care citează surse din indsutrie conform cărora un nou dispozitiv din seria X este pe cale de a fi lansat în septembrie. Raportul menționează că nu va fi o actualizare majoră față de modelele X80 existente.

Se pare că noul dispozitiv, numitul Vivo X80 Pro+ ar veni cu cel mai nou chipset Snapdragon 8+ Gen 1, noul chipset pentru flagship-uri produs pe 4 nm de TSMC, care se laudă cu o eficiență energetică mai bună cu 30% față de predecesorul său. De asemenea, are o eficiență termică mai bună.

Dispozitivul este așteptat să aibă o insulă cu patru camere, formată dintr-un senzor principal de 50 de megapixeli, un senzor Sony IMX598 de 48 de megapixeli, un senzor Samsung JN1 de 50 de megapixeli și un senzor Samsung JN2 de 50 de megapixeli. Practic, un senzor principal, un senzor ultrawide, un tele și un senzor periscopic.

Conform rapoartelor anterioare, smartphone-ul va avea un ecran AMOLED 2K de 6.8 inci cu refresh rate de 120 Hz și o încărcare rapidă de 120W.

Așteptăm cu entuziasm lansarea oficială și vom reveni cu mai multe detalii imediat ce vor fi disponibile.