Motorola Edge 30 Neo este al treilea telefon lansat pe 8 septembrie, apare în fotografii, specificaţii

Scris de | 30 august, 2022
Motorola Edge 30 Neo este al treilea telefon lansat pe 8 septembrie, apare în fotografii, specificaţii

Scăpările primului telefon cu cameră de 200 de megapixeli din Europa au început de ceva vreme. Motorola Edge 30 Ultra a tot fost subiect de zvonuri, iar recent Moto a confirmat că ţine un eveniment pe 8 septembrie, când aşteptam fix acel model. Mai vine şi un Moto Edge 30 Fusion, care ar fi un Moto S30 Pro, dar şi un Moto Edge 30 Neo, care era misterios… până azi.

Motorola Edge 30 Neo ar fi de fapt acel Motorola Edge 30 Lite despre care am mai auzit la un moment dat. Va sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon 695 la interior, cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare. Sursele sunt cât se poate de „legit”: Evan Blass alături de 91mobiles. Terminalul ar urma să fie disponibil în 4 variante de culoare: Black Onyx, Very Peri, Aqua Foam şi Ice Palace. Aşa cum apare şi în aceste imagini, telefonul vine cu un orificiu decupat în ecran pentru camera selfie.

Spatele aduce o cameră duală cu un design elegant, bitonal pentru modulul foto. Are şi port USB-C jos, microfon, grila pentru speaker jos şi SIM tray-ul. Nu ne lipsesc nici specificaţiile ceva mai detaliate: ecran pOLED de 6.28 inch cu rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 120 Hz. Dotările includ un senzor foto principal de 64 MP, cu stabilizare optică, alături de o cameră ultrawide de 13 MP. Bateria de 4020 mAh va suporta încărcare la 30W.

Smartphone-ul e aşteptat pe 8 septembrie, alături de celelalte două modele. El ar urma să fie mai ieftin şi ar putea sfârşi chiar în segmentul de preţ sub 2000 de lei, ba chiar sub 1700 de lei.

Etichete: , , ,

Sursa: 91mobiles