Monitorul OLED Samsung G8 vine cu gaming „la pachet”, fără a fi nevoie de consola, PC

Scris de | 1 septembrie, 2022
Monitorul OLED Samsung G8 vine cu gaming „la pachet”, fără a fi nevoie de consola, PC

Samsung a prezentat un monitor care îşi depăşeşte condiţia în această săptămână, modelul Samsung Odyssey OLED G8, care nu are nevoie de un PC sau o consolă conectate pentru a oferi o experienţă de gaming reuşită.

Avem de-a face cu primul monitor OLED de gaming de la Samsung, un Odyssey care vine cu panou de 34 inch. Aşa cum spune şi titlul de mai sus, acest produs nu are nevoie de un PC sau o consolă de gaming pentru a vă oferi o experienţă de gaming. Asta deoarece include Samsung Gaming Hub, care oferă acces la serviciile de streaming NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia sau Xbox Game Pass.

Monitorul mai permite şi acces la streaming de filme via Amazon Prime, Netflix şi Samsung TV Plus. Samsung OLED G8 suportă o rezoluţie de 3440 x 1440 pixeli şi oferă un refresh rate de 175 HZ. Are curbura de 1800R şi beneficiază şi de AMD FreeSync Premium, care va scăpa de tearing sau stutter, ajustând refresh rate-ul în mod dinamic. Avem parte şi de un suport ajustabil pe înălţime şi înclinare, cu un difuzor stereo de 5W integrat.

OLED G8 permite şi controlul electrocasnicelor inteligente via Samsung SmartThings. Sistemul de iluminare Core Lighting Plus va folosi LED-urile de pe spatele monitorului pentru a ilumina peretele din spatele său cu aceleaşi nuanţe ca şi conţinutul de pe ecran.

Pe partea de conectivitate primim porturi micro HDMI 2.1, Mini Display Port 1.4 şi USB-C. Încă nu avem preţ, dar aparent îl vom afla la IFA 2022, în vreme ce produsul va fi disponibil din trimestrul 4 din 2022.

Etichete: , , ,