Sony va lansa telefonul Xperia Pro II cu o cameră triplă de 48 MP în această toamnă

Scris de | 9 septembrie, 2022
Sony va lansa telefonul Xperia Pro II cu o cameră triplă de 48 MP în această toamnă

Sony pare gata să dezvăluie un nou smartphone pentru fotografi şi videografi, sub numele de Sony Xperia Pro II, care are o cameră triplă de 48 MP. El va sosi în această toamnă conform zvonurilor.

Sony vine după ce tocmai a lansat un flagship de toamnă Xperia 5 IV, dar nu se opreşte aici. Are şi un eveniment de gaming legat de Xperia programat pentru 12 septembrie. În afară de asta, sursele insistă ca un succesor pentru Xperia Pro-I e în cărţi.

Terminalul va sosi cu o cameră triplă în spate cu senzori upgradati faţă de modelul de anul trecut. De la 3 senzori de 12 MP ajungem la 3 senzori de 48 MP, iar una dintre camere va aduce diafragma cu deschidere variabilă, între F/1.2 şi F/4.0. Am văzut recent o diafragmă cu deschidere variabilă şi pe Huawei Mate 50 Pro, la câţiva ani după ce Galaxy S9+ făcuse cool aceasta dotare.

Sony Xperia Pro-1 II ar folosi o cameră principală cu senzor Sony IMX903 de 1 inch, în vreme ce camera ultrawide are senzor Sony IMX803 de 1/1.3 inch. Camera telephoto va utiliza o versiune upgradată de Sony IMX557, care măsoară 1/1.7 inch şi a fost deja prezent pe Sony Xperia 1 II şi Xperia 5 IV. Şanse mari ca acest Xperia să păstreze ecranul de 6.5 inch 4K HDR OLED cu refresh rate de 120 Hz al predecesorului.

Vom vedea totuşi probabil un procesor ceva mai puternic la bord, eventual un Snadpragon 8+ Gen 1.

Etichete: , , ,

Sursa: gizmochina