Assassin’s Creed Mirage primeşte un trailer, avem şi serial Netflix nou şi un joc pentru mobil

Scris de | 14 septembrie, 2022
Assassin’s Creed Mirage primeşte un trailer, avem şi serial Netflix nou şi un joc pentru mobil

Evenimentul Ubisoft Forward a fost plin de anunţuri pentru fanii Assassin’s Creed, cu un total de 3 jocuri anunţate, dacă nu chiar 4 incluzându-l şi pe cel pentru mobil care vine via Netflix. Flagship-ul rămâne totuşi Assassin’s Creed Mirage, care a primit primul trailer.

Pentru a recapitula, avem pe lângă Mirage şi un joc cu nume de cod Red, care se petrece în Japonia feudală. Assassin’s Creed Mirage revine la originile seriei şi se axează mai mult pe stealth şi parkour, decât pe a fi o clonă de Witcher. Basim va fi protagonistul, iar aventura sa are loc în Bagdad, la 20 de ani înainte de acţiunea din Valhalla.

Apropo de Valhalla am aflat că jocul va primi ultimul său DLC „The Last Chapter” până la final de an. Mirage va fi lansat în 2023, dar între timp e pregătit şi un Assassin’s Creed Codename: Jade. El va permite gamerilor pentru prima dată să creeze şi personalizeze personajele de la zero, explorând oraşe din China.

Apoi îl avem pe Codename: Red, care se petrece în Japonia feudală, aşa cum se specula de ani buni. El face parte din planurile Ubisoft pentru AC Infinity, un fel de „game as a service”, care va interconecta diferite jocuri AC, inclusiv unul misterios cu numele de Codename: Hexe.

A mai fost anunţat şi un serial live action Assassin’s Creed pentru Netflix, dar şi un joc AC special pentru platforma Netflix. Personal sunt mai încântat să aud că Ubisoft a creat un nou joc Valiant Hearts, disponibil de asemenea prin Netflix. Primul a fost o capodoperă, cu o poveste spusă ca benzi desenate despre Primul Război Mondial.

Sursa: mysmartprice