Tekken 8 anunţat oficial la State of Play; Iată primul trailer al noului fighter

Scris de | 15 septembrie, 2022
Tekken 8 anunţat oficial la State of Play; Iată primul trailer al noului fighter

Ne apropiem în curând de jumătate de deceniu fără ca un fighter nou Tekken să se fi ivit, lăsând alde Street Fighter şi Mortal Kombat să aibă supremaţia în lumea fighterelor. Bandai Namco a remediat situaţia la evenimentul State of Play din această săptămână, unde a prezentat jocul Tekken 8. Primul trailer se vede mai jos.

Tekken 7 a debutat în 2017, sosind pe PS4, Xbox One şi Windows. Introducea la vremea sa Rage Arts şi mecanica Power Crush, dar şi o abordare mai prietenoasă cu începătorii în ale fighterelor. Avea să vândă 9 milioane de copii. Acum ne pregătim pentru Tekken 8 cu eternii Jin Kazama şi Kazuya Mishima în rol principal în trailer. Deşi ştim cum funcţionează treaba cu trailerele, Bandai Namco ne asigură că imaginile dein trailer sunt luate direct din luptele din modul Story, de pe PlayStation 5.

Toate modelele personajelor, fundalurile şi efectele sunt aceleaşi cu cele folosite in game. Producătorul seriei Katsuhiro Harada promite că aici nu avem un film pre-randat pentru trailer, ci footage din joc, care rulează la 60 FPS. Încă nu avem dată de lansare pentru Tekken 8, dar cred că nu mă înşel dacă spun că îl vom avea până în toamna lui 2023. Aparent el va sosi şi pe Windows şi pe Xbox, nu va fi o exclusivitate PS5.

De remarcat că Tekken 7 şi-a început viaţa în 2015 pe tonomatele din arcade-uri şi abia după 2 ani a venit pe console. Bandai Namco a oferit actualizări suficiente, cu 4 sezoane de personaje noi şi stagii, cu ultimul său personaj DLC fiind Lidia Sobieska, sosită în martie 2021.

Etichete: , , , ,

Sursa: Polygon