vivo X90 Pro+ va sosi cu procesor Snapdragon 8 Gen 2 în decembrie

Scris de | 21 septembrie, 2022
vivo X90 Pro+ va sosi cu procesor Snapdragon 8 Gen 2 în decembrie

Imediat după lansarea lui vivo X80 Pro din iunie am început să auzim zvonuri că în toamna lui 2022 vom primi un vivo X80 Pro+, care să aducă mici upgrade-uri acelui flagship. Se pare că acea versiune ar fi fost casată în favoarea unui salt generaţional la un vivo X90 Pro+.

vivo X90 Pro+ ar urma să debuteze în decembrie 2022, fiind unul dintre primele telefoane cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 la bord. Acel CPU va fi anunţat în cadrul conferinţei Qualcomm programate pentru finalul lui noiembrie. Mai interesant e faptul că sursa care vorbeşte despre acest telefon vivo menţionează şi prezenţa unui senzor foto de 1 inch la bord. E probabil acelaşi de pe Xiaomi 12S Ultra, dezvăluit în vara acestui an.

Pe lângă acel senzor care poate capta o cantitate uriaşă de lumină vom avea şi un nou algoritm pentru camera telephoto, RAM LPDDR5X şi stocare UFS 4.0. Ecranul va fi un Samsung AMOLED E6. Bloggerul chinez Digital Chat Station insistă că seria vivo X90 vede lumina zilei în decembrie. De data aceasta nici unul dintre modelele seriei nu va avea ecran mic, toate sar de 6.7 inch. Camera telephoto de aici, chiar dacă nu se va duce în stratosferă cu zoom-ul optic ar putea combina algoritmul cu un cip dedicat pentru a atinge o performanţă superioară lui S22 Ultra, la capitolul zoom.

Şi încărcarea va fi mai rapidă, poate chiar peste 100W. Totuşi sursa afirmă că vivo a avut probleme cu testele lui X90 cu încărcarea pe fir la 120W, ba chiar şi cu cea la 80W şi cu cea wireless la 50W. De aceea vivo X80 are baterie de 4500 mAh cu încărcare pe fir la 80W şi nu şi cu încărcare wireless, iar vivo X80 Pro are baterie de 4700 mAh cu încărcare la 80W pe fir şi 50W wireless. E greu să le combini pe toate laolaltă.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena