Electronic Arts anunţă un joc Iron Man, realizat de Motive Studio şi producătorul Guardians of the Galaxy

Scris de | 22 septembrie, 2022
Electronic Arts anunţă un joc Iron Man, realizat de Motive Studio şi producătorul Guardians of the Galaxy

Exact când savuram cele mai noi trailere God of War şi încă recapitulăm ce a mai anunţat Ubisoft, iată că vine Electronic Arts cu anunţul neaşteptat: un nou joc Iron Man. Ce e drept până acum nu am avut un joc Iron Man acătării, dacă e să fim sicneri.

Motive Studio, unul dintre studiourile deţinute de EA se va ocupa de un joc complet nou, single player, third person şi aparţinând genului action adventure. Jocul nu are încă un titlu şi este de abia în faza de pre-producţie. Este realizat în colaborare cu cei de la Marvel Games. Bill Rosemann, directorul creativ de la Marvel Games vrea să creeze „o scrisoare de dragoste pentru legendarul erou”. Cireaşa de pe tort ar fi să avem voice over de la Robert Downey Jr, dar ştim prea bine că nu se poate.

Ultima tentativă de joc Iron Man a fost cea de pe PlayStation VR din 2020, care nu a fost prea bine primită. Am avut şi două jocuri Iron Man asociate primelor filme din serie şi un endless runner pe mobil care nu era chiar rău. Tony Stark a mai apărut şi în jocul Marvel’s Avengers din 2020, realizat de Crystal Dynamics şi Square Enix. A fost satisfăcător de pilotat, dar am jucat prea puţin cu el. Echipa de la Motive care se ocupă de acest joc îl are la cârmă pe Olivier Proulx, care a fost producător la Eidos şi s-a ocupat de Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Speram să vedem o poveste fresh, destule ore de gameplay şi sperăm că experienţa de zbor să fie mai bună decât cea din Anthem, care s-a simţit pe alocuri ca un soi de Iron Man.

Etichete: , , ,

Sursa: Polygon