POCO M5s, lansat oficial în România: Preț și specificații

Scris de | 22 septembrie, 2022
POCO M5s, lansat oficial în România: Preț și specificații

POCO anunță disponibilitatea POCO M5s în rețeaua partenerilor oficiali din România. POCO M5s asigură experiențe de divertisment echilibrate, atât din punct de vedere al camerelor, cât și al sunetului, ecranului și bateriei.

POCO M5s se remarcă prin setupul de camere, ecranul AMOLED DotDisplay de 6.43 inci, procesorul redutabil MediaTek Helio G95 și bateria de 5.000mAh.

Prețuri și disponibilitate

POCO M5s va fi disponibil în varianta de stocare 4GB+128GB, în variantele de culoare negru și albastru, online în rețeaua partenerilor autorizați din România.

Prețul recomandat de vânzare este de 999 lei.

POCO M5s: Un device pentru divertisment

Când vine vorba de capturi foto și video, sistemul de camere quad al lui POCO M5s înregistrează 4K la 30 de frame-uri pe secundă și poate fi folosit inclusiv pentru a filma activități sportive. Setup-ul este format dintr-o cameră principală de 64MP, o cameră cu unghi ultra-larg de 8MP, dar și doi senzori de 2MP pentru profunzime și macro. Camera frontală are 13MP și este bună pentru selfie-uri și apeluri video.  

POCO M5s are un ecran Full HD+ AMOLED DotDisplay de 6.43 inci, calibrat pentru a urmări competițiile, serialele sau videoclipurile preferate. Completat de difuzoarele duale, a fost conceput pentru a oferi experiențe audio-vizuale mai imersive. POCO M5s aduce și alte specificații pentru un plus de confort, precum DC Dimming și senzorul ambiental de lumină la 360° care ajustează luminozitatea ecranului în funcție de scenariul de utilizare.

În plus POCO M5s este echipat cu chipset-ul MediaTek Helio G95, POCO M5s și are o baterie de 5.000mAh, ce asigură 12 ore de divertisment fără întreruperi sau o zi și jumătate de convorbiri telefonice. În modul standby poate rezista chiar și o lună

Etichete: , , , , , ,