realme GT Neo 4 se va lansa în octombrie cu procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1

Scris de | 22 septembrie, 2022
realme GT Neo 4 se va lansa în octombrie cu procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1

realme pregăteşte lansarea unui telefon din seria GT Neo, de această dată un adevărat flagship. Dacă GT Neo 3 şi derivatele sale au avut procesoare MediaTek Dimensity midrange, realme GT Neo 4 va aduce cel mai puternic CPU al momentului, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1.

Digital Chat Station, o sursă bine ancorată cu conexiuni printre furnizorii de componente din China a postat pe Twitter că realme GT Neo 4 va debuta în octombrie cu acest chipset la interior. Succesorul lui realme GT Neo 3 a fost deja listat pe site-urile companiei din China şi India luna trecută. Va primi şi un ecran AMOLED de cel puţin 6.5 inch, cu rezoluţie 1.5K, adică între FHD şi QHD. Beneficiază şi de refresh rate de 120 Hz, spre bucuria gamerilor, dar şi de PWM de 2160 Hz, adică un număr foarte mare de sub niveluri de luminozitate Auto.

Smartphone-ul beneficiază şi de alimentare pe fir la 100W, deci e între GT Neo 3 cu 80W şi versiunea cu încărcare la 150W. Aşteptările sunt mari de la realme, mai ales în rândul fanilor manga şi anime. Spun asta deoarece GT Neo 3 a primit versiuni Naruto şi Dragon Ball Z foarte iubite de fani. realme a pornit recent şi un concurs pentru dezvoltatori amatori, care să aducă Dynamic Island-ul de pe iPhone 14 Pro în cadrul lui Realme UI.

Posibil deci că realme GT Neo 4 să se procopsească cu aşa ceva, dacă e gata la timp. Vom mai avea leak-uri cu siguranţă, inclusiv randări, sunt sigur.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina