realme GT Neo 3T ajunge și în România în ediția specială Dragon Ball-Z

Scris de | 2 septembrie, 2022
realme GT Neo 3T ajunge și în România în ediția specială Dragon Ball-Z

realme anunță disponibilitatea în România la precomandă a modelului GT Neo 3T în ediția specială Dragon Ball-Z. Acesta este disponibil online, începând de astăzi, prin eMAG și evoMAG în versiunea de 256GB și 8GB RAM.

Telefonul oferă un procesor Snapdragon 870 5G, un ecran cu rată de refresh de 120Hz și AMOLED ce poate atinge 1300 nits luminozitate maximă. Compania a integrat pe acest model caracteristici demne de o sesiune lungă de gaming, dată fiind și tematica telefonului. Astfel, acesta integrează un sistem avansat de răcire cu vapori din oțel inoxidabil ce aduce temperaturi scăzute în sesiunile lungi de gaming.

Difuzoarele stereo contribuie la experiența de joc, fiind amplasate în partea de sus și de jos a ecranului. Astfel, în mod landscape, ele sunt orientante în stângă și în dreapta utilizatorului, oferind un sunet cu tehnologie Dolby Atmos.

Cele trei camere foto au 64MP (wide), 8MP (ultrawide) și 2MP (macro). Principala de 64MP poate filma la rezoluție 4K la 60FPS, are stabilizare electronică de imagine şi HDR, iar prin funcția Night Mode reușește să capteze detalii inclusiv noaptea. Nu în ultimul rând, bateria de 5000mAh cu încărcare completă la 80W, oferă o autonomie ridicată, și este optimizată pentru încărcare rapidă.

Etichete: , , , , , ,