Google Pixel Watch vine cu ecran de 1.2 inch, EKG, 4G

Scris de | 7 octombrie, 2022
Google Pixel Watch vine cu ecran de 1.2 inch, EKG, 4G

Google a anunţat pe 6 octombrie noile telefoane Pixel 7 şi Pixel 7 Pro, dar şi ceasul Google Pixel Watch. E mai mic decât unele ceasuri de fitness la modă acum şi merge mai degrabă pe minimalism decât pe epatare. După un an de scăpări îl vedeţi mai jos.

Rulează wearOS 3.5 şi vine în variante 4G sau Wi-Fi cu un corp din oţel inoxidabil cu cadran de 41 mm. În cutie se află o curea de mici dimensiuni şi una de mari dimensiuni. Ecranul e cam mic pentru pretenţiile lui 2022, cu diagonală de 1.2 inch, dar promisiunea de 1000 de nits de luminozitate sună bine. Are şi mod Always On şi protecţie Gorilla Glass 5. În mod interesant protecţia este una în formă de dom, protuberantă în curbura spre exterior.

Singurul control fizic este butonul crown lateral, alături de un buton Power. Pixel Watch integrează un senzor de puls în spate, are şi funcţionalitate EKG şi măsurare a saturaţiei oxigenului din sânge. Mai mult de atât, Google a creat alături de echipa de la Fitbit o modalitate de a monitoriza ritmul cardiac în fiecare secundă. Îţi poate urmări şi nivelul de energie, sfătuindu-te când să te odihneşti puţin şi când să te recuperezi după efort.

Acesta are certificare 5 ATM, deci puteţi înota cu el. La bord se află un procesr Exynos 9110, alături de 2 GB RAM şi o baterie ce oferă 24 de ore de autonomie. Există şi NFC pentru Google Pay, Bluetooth 5.0, Wi-Fi şi 4G pe versiunea LTE.

Versiunea cu Wi-Fi costă 380 de euro, iar cea 4G 430 de euro. La pachet vin 6 luni de abonament Fitbit Premium şi 3 luni de YouTube Premium.

Etichete: , , , , ,