Filmul Super Mario Bros primeşte primul trailer, cu Chris Pratt în rol principal

Scris de | 9 octombrie, 2022
Filmul Super Mario Bros primeşte primul trailer, cu Chris Pratt în rol principal

După Pokemon şi Sonic, e rândul lui Super Mario să primească un film, e drept totuşi nu unul live action. Pelicula Super Mario Bros tocmai a primit primul trailer, care a polarizat lumea în jurul vocii lui Chris Pratt. Trailerul se vede mai jos.

Pe de o parte lumea critică imitaţia de accent italian a lui Chris, pe de alta îl considera deja prea prezent pe ecranele noastre, între Guardians of the Galaxy, Jurassic Park, curând şi Indiana Jones, aparent. The Super Mario Bros Movie a fost anunţat încă din 2018, iar detaliile despre distribuţie au apărut în 2021. Ce au lipsit până acum au fost teaserele, dar iată că le vedem în sfârşit. Universal Pictures s-a ocupat acest proiect, alături de Illumination Entertainment.

Ce e drept şi Nintendo a cumpărat recent propriul studio de filme, deci ar putea să realizeze acest proiect de una singură. Illumination nu e totuşi străină de super producţii animate, de la „The Secret Life of Pets” la „Sing” şi „Despicable Me”. Apropo, Super Mario a mai primit un film live action în 1993, cu Bob Hoskins dacă îmi amintesc eu bine şi era… groaznic. În trailerul noii producţii îl vedem pe nemesis-ul lui Mario, Browser, împreună cu o armată de pinguini, care apăreau în Super Mario 64.

Nu lipsesc nici ciupercile, parcă mai pline de viaţă ca oricând şi Luigi pe final de trailer, fugărit de nişte Dry Bones. Cele mai mari lipsuri din trailer sunt Princess Peach şi Donkey Kong, poate chiar şi Yoshi. Filmul e aşteptat în cinematografe pe 7 aprilie 2023.

Etichete: , , ,

Sursa: Slashgear