Acer lansează un Chromebook dedicat gamingului, cu RGB și tot ce trebuie

Scris de | 12 octombrie, 2022
Acer lansează un Chromebook dedicat gamingului, cu RGB și tot ce trebuie

Acer lansează astăzi primul său Chromebook optimizat pentru jocuri în cloud – Acer Chromebook 516 GE. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii se pot bucura de o experiență de gaming mai bună, cu acces la jocuri complete pentru PC și console alimentate de Cloud.

Noul Acer Chromebook 516 GE este dotat cu cele mai recente tehnologii și caracteristici – procesoare Intel Core din generația a 12-a, un ecran de 120 Hz, tastatură RGB cu tehnologie anti-ghosting, sistem audio DTS și suport pentru platformele de jocuri în cloud, inclusiv cel mai ridicat nivel de performanță al NVIDIA GeForce NOW, Xbox și Amazon Luna.

Performanță și grafică cu un ecran de 120 Hz

Noul Chromebook suportă NVIDIA GeForce NOW pentru a permite o nouă generație de jocuri în cloud pe modelul Acer Chromebook 516 GE. Difuzat de la SuperPOD, un supercomputer de gaming în cloud, NVIDIA GeForce NOW permite difuzarea jocurilor la 1600p și 120 de cadre pe secundă, cu funcții grafice de ultimă oră, precum ray tracing și multe altele.

Pentru a amplifica această nouă grafică, Chromebook-ul Acer este echipat cu procesoare Intel Core i7 „P-series” de până la a 12-a generație pentru cele mai recente tehnologii de performanță și decodare video, ideale pentru jocurile în cloud. Acer Chromebook 516 GE utilizează, de asemenea, 16 GB de memorie RAM LPDDR4X și până la 256 GB de stocare pe SSD PCIe NVMe.

Acer Chromebook 516 GE dispune de un ecran IPS cu rezoluție înaltă WQXGA (2560×1600) de 120 Hz. Rata de refresh permite un gameplay cu FPS ridicat, astfel încât jucătorii nu pierd nicio milisecundă.

Design axat pe jocuri

Jocurile pe Chromebook sunt acum îmbunătățite cu capacitățile audio ale noului Acer Chromebook 516 GE. Sistemul audio DTS oferă un sunet de calitate, fără distorsiuni, pe cele două difuzoare orientate în sus și pe cele două difuzoare orientate în jos. Vibrațiile nedorite ale sunetului sunt eliminate de wooferele cu anulare de forță care se proiectează în direcții opuse.

Tastatura pentru jocuri a Chromebook 516 GE dispune de tehnologie anti-ghosting pentru a înregistra intrări rapide la tastatură și combinații de taste. Ea oferă, de asemenea, moduri prestabilite de culoare a luminii de fundal pentru a adăuga un anume stil experienței de utilizare. Utilizatorii pot selecta una dintre cele șapte culori sau o opțiune de culoare predefinită cu 4 zone.

Conectivitate

Acer Chromebook 516 GE asigură o conexiune stabilă pentru o experiență neîntreruptă de jocuri în cloud, cu ajutorul portului LAN RJ-45 2.5G Gigabit Ethernet 2.5G. În plus, Wi-Fi 6E îl face un dispozitiv potrivit și în deplasare. Chromebook-ul dispune de cele mai recente porturi de conectivitate, inclusiv USB dublu type-C, USB type-A, HDMI și Bluetooth 5.2 care permite conexiuni la accesoriile fără fir.

Bateria oferă până la 9 ore de funcționare, iar Chromebook-ul dispune, de asemenea, de o cameră web Full HD cu reducere a flare-ului și tehnologie de reducere a zgomotului ambiental.

Acces la jocuri pentru PC și console

Utilizatorii Acer Chromebook 516 GE se pot bucura de jocuri imediat ce vor porni laptopul, deoarece ele nu necesită nicio instalare sau descărcare. Cu acces la jocuri complete pentru PC și console în cloud, prin intermediul Everything Button, clienții Acer pot să caute, să joace și să transmită jocuri pe Chromebook 516 GE. În plus, vor fi adăugate mai multe jocuri și pachete, în viitor.

În plus, pentru a sprijini jocurile în cloud pe ChromeOS, Google oferă, pentru o perioadă limitată de timp, la achiziționarea unui Acer Chromebook 516 GE, o versiune de test gratuită de 3 luni a celui mai performant nivel de performanță NVIDIA GeForce NOW și Amazon Luna, oferind tuturor șansa de a încerca gratuit anumite jocuri selectate și de a experimenta joaca în cloud.

Prețuri și disponibilitate

Laptopul Acer Chromebook 516 GE va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând cu 999 euro.

Etichete: , , , , , , ,