Black Friday 2022: evoMAG dă startul campaniei mâine, 28 octombrie

Scris de | 27 octombrie, 2022
Black Friday 2022: evoMAG dă startul campaniei mâine, 28 octombrie

Ne apropiem cu pași repezi de luna noiembrie, iar asta înseamnă un singur lucru, pentru magazinele de retail: începe Black Friday. La fel ca în ultimii ani, mulți retaileri au ales să fure startul și să înceapă campania din luna octombrie, Altex și Flanco fiind deja, practic, în plină campanie de BF. La fel va face și evoMAG, care urmează exemplul anului trecut, când a organizat patru perioade diferite de reduceri, iar anul acesta, Black Friday la evoMAG ia startul pe 28 octombrie, adică începând de mâine. Iată, mai jos, câteva detalii despre perioada cu cele mai mari reduceri din an la evoMAG:

  • evoMAG dă startul Black Friday, vineri, pe 28 octombrie;
  • Evenimentul de reduceri Black Friday se va desfășura în perioada 28 octombrie – 27 noiembrie; Perioada de reduceri de Black Friday va fi împărțită în 4 episoade, fiecare incluzând și produse diferite ce vor fi disponibile la prețuri reduse;
  • Prima rundă de reduceri, aferentă perioadei 28 octombrie – 3 noiembrie, aduce prețuri mai mici cu până la 60%;
  • Pregătirile pentru evenimentul de Black Friday de anul acesta au început cu mult timp înainte, evoMAG asigurând stocuri mai mari cu 50% față de campania de Black Friday de anul trecut.

Retailer-ul a anunțat că va reveni cu mai multe detalii despre campanie mâine dimineață, odată cu startul acesteia.

Etichete: , , , , , ,