Flanco deschide primul său magazin în Voluntari

Scris de | 3 noiembrie, 2022
Flanco deschide primul său magazin în Voluntari

Flanco a deschis astăzi primul său magazin din orașul Voluntari, situat în Galeria Comercială Plaza Voluntari. Magazinul cu o suprafață de 400 mp și-a întâmpinat deja primii clienți cu o gamă de produse atent selecționată și cu cele mai mari reduceri din an, cu ocazia Black Friday.

“Deschiderea noului magazin se înscrie în strategia de dezvoltare eficientă și sănătoasă a rețelei”, spune Ionuț Cîrstea, Retail Manager Flanco. “Un centru comercial cu trafic ridicat, situat în imediata apropiere a hipermarketului Kaufland, în zona metropolitană a capitalei, aflată în plină dezvoltare, este, cu siguranță, un important punct de întâlnire cu clienții noștri.”

La fel ca celelalte puncte ale rețelei, și magazinul Flanco Voluntari își așteaptă clienții cu oferte atractive, în cadrul celei de-a 12-a ediții de Black Friday, care se desfășoară până pe 30 noiembrie. Pe rafturile sale se regăsesc smartphone-uri de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei, laptopuri de la 799 lei, aspiratoare robot de la 499 lei, mașini de spălat de la 899 lei și espressoare de cafea de la 189 lei. Periodic, retailerul va actualiza stocurile și va adăuga în ofertă noi produse.

“Am deschis un magazin spațios, modern, cu un mix de produse atent selecționat, astfel încât să răspundă criteriilor de exigență ale clienților noștri. Investim constant în digitalizarea proceselor, astfel că am optat pentru varianta etichetelor electronice. Astfel, actualizările de preț pot fi făcute rapid și eficient, fără consum de hârtie și cerneală, într-un mod mai convenabil pentru consultanți, care își pot îndrepta întreaga atenție consilierii celor care au nevoie de sprijin în alegerea produselor potrivite. Nu în ultimul rând, portofoliul nostru vast de servicii și oferte de finanțare este disponibil în Flanco Voluntari. Punem la dispoziția clienților noștri opțiuni variate de creditare – de la plată în până la 40 de rate fără dobândă cu cardul de credit, până la cumpărături în 3-4 rate direct cu cardul de salariu.”

Toate cele 155 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 110 orașe ale țării, oferă clienților servicii de finanțare, retur gratuit timp de 45 de zile, precum și opțiunea de a rezerva un produs online, cu ridicare personală din magazin. Magazinul Flanco din Plaza Voluntari este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 09:00-21:00, la adresa – B-dul Voluntari nr. 82A, unitatea nr. 8, parter, Voluntari, Ilfov.

Etichete: , , , , ,